Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

9.7.10

Ο κ. Καρατζαφέρης με στόχο τη συγκράτηση μορφωμένων νέων στην πατρίδα και την άμβλυνση της ανεργίας πρότεινε να καλύπτει το κράτος τα ένσημα των αποφοίτων πανεπιστημίων οι οποίοι προσλαμβάνονται στις επιχειρήσεις για τα δύο πρώτα χρόνια.

Να οργανώσουμε έτσι την Πολιτεία ώστε να ξέρουν οι νέοι ότι η αξιοκρατία επιβραβεύεται, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης επισημαίνοντας ότι η Πολιτεία δημιουργεί απαίδευτους νέους και τους εμφυσά λανθασμένα πρότυπα.



Ο κ. Καρατζαφέρης με στόχο τη συγκράτηση μορφωμένων νέων στην πατρίδα και την άμβλυνση της ανεργίας πρότεινε να καλύπτει το κράτος τα ένσημα των αποφοίτων πανεπιστημίων οι οποίοι προσλαμβάνονται στις επιχειρήσεις για τα δύο πρώτα χρόνια.

Δευτερολογία Γ.Καρατζαφέρη

Με το ερώτημα «αν είχε ο ΛΑΟΣ ψηφίσει "όχι" στο Μνημόνιο και ακόμη εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τι θα γινόταν στη χώρα;», ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε αναφορικά με τη θέση του κόμματός του να ψηφίσει το Μνημόνιο.

«Στις 19 Μαΐου θα πτώχευε η χώρα. Σήμερα συζητάμε γιατί υπήρξαν τα "ναι"», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε πως βέβαια θα ήταν ευχής έργον να μπορούσαμε να βρούμε τα χρήματα να τα δώσουμε στην τρόικα και να της πούμε να φύγει και να συνεχίσουμε μόνοι μας.

«Δυστυχώς, όμως, η χώρα υπάγεται κάτω από τους κανόνες της τρόικας και για αυτό ευθύνονται τα κόμματα εξουσίας», είπε.

Απευθυνόμενος προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αιχμή την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά για το σχέδιο της ΝΔ εξόδου από την κρίση, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως διαφάνηκε ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν ταυτόσημες απόψεις και συμπλήρωσε «ας δούμε λοιπόν αν μπορεί να υπάρχει και επιμήκυνση αυτής του συσχετισμού των σχέσεων».

Πρόσθεσε πως το μεγάλο φταίξιμο της ΝΔ είναι ο τρόπος με τον οποίο «κακήν κακώς» έφυγε από την κυβέρνηση και πάντως «δεν φταίει σε όλα».

Απευθυνόμενος προς τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως για να υπάρχει αγορά χρειάζεται ο εργοδότης κι όχι να τον «πυροβολούμε» και να λέμε μετά στο παιδί να πάει να βρει δουλειά στην «αγορά εργασίας».

Σχετικά με τις αναφορές του πρωθυπουργού για τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία από τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως εκείνος είχε κοντά του τον Παπανούτσο και ρώτησε: «Ποιος είναι ο δικός σας Παπανούτσος, η κυρία Δραγώνα;».

Ζήτησε να υπάρξει προαγωγή της γλώσσας μας με τη θέσπιση μέτρων μείωσης 20% του φόρου για όσους έχουν ελληνική ονομασία και επιγραφή στο μαγαζί τους.

Ολοκληρώνοντας τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε πως τα λεφτά πήγαν στους «ημέτερους και υμέτερους» και πρόσθεσε πως το θέμα είναι «πότε επιτέλους θα απολογηθούν εκείνα τα κόμματα που σιτίστηκαν από τη Ζίμενς και κάποιες άλλες Ζίμενς».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ