Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.3.10

Άκουσα με προσοχή τις εισηγήσεις που έγιναν από τα πολιτικά κόμματα και θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω, κάνοντας μερικές παρατηρήσεις, που αφορούν στη Νέα Δημοκρατία. Όταν μιλάμε σε αυτή την αίθουσα, μας ακούν οι πολίτες και οι πολίτες άκουσαν για άλλη μια φορά τη Νέα Δημοκρατία να μην έχει το πολιτικό θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν. Ρωτάει ρητορικά η Νέα Δημοκρατία, «γιατί οι Έλληνες πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ»; Κατ’ αρχάς, δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη στιγμή που έδειξαν αυτή την εμπιστοσύνη, πολύ συγκεκριμένα και έμπρακτα. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί το ΠΑΣΟΚ και η Κυβέρνηση, που έχει δημιουργήσει, είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα, αυτή τη στιγμή, από την κρίση.

ΟΜΙΛΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας ΟΜΙΛΙΑ

Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας κι Κλιματικής Αλλαγής:
«Κύρωση της τροποποίησης της Σύμβασης της Βασιλείας για τον έλεγχο των διασυνοριακών κινήσεων επικίνδυνων αποβλήτων και της επεξεργασίας τους»
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής:
Τετάρτη 3.3.2010   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ

Κύριοι συνάδελφοι, δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα με την ερώτηση αυτή, δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα με την πρωτοβουλία μιας Βουλευτή, της κυρίας Φαρμάκη, κύριε Πρόεδρε, να ρωτήσει τι γίνεται με δύο διαγωνισμούς μέσα από τους οποίους ορισμένα άτομα με αναπηρίες θα βρουν δουλειά. Ο ένας προκηρύχθηκε τον Ιούνιο του 2008 για το Δημόσιο Τομέα και ο άλλος το Νοέμβριο του 2008 για τον Ιδιωτικό Τομέα.

Απάντηση του Υπουργού Εργασίας κ Λοβέρδου στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτηση για ΟΑΕΔ- Σχολιασμός Μέτρων.
04.03.2010
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοβαρές αμφιβολίες και νέα δεδομένα στη δικαστική έρευνα για την υπόθεση της εξαγοράς της Γερμανός και την αξιοπιστία της διενεργούμενης πραγματογνωμοσύνης για τον προσδιορισμό της εύλογης αξίας της εταιρείας Γερμανός κατά τον χρόνο εξαγοράς της από την COSMOTE, διατυπώνουν με ερώτησή τους που κατέθεσαν στη βουλή, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πρώτους υπογράφοντες τους Θανάση Οικονόμου, Γιάννη Δριβελέγκα, Νίκο Τσώνη, Πάρη Κουκουλόπουλο, Μιχάλη Τιμοσίδη, Τάκη Δημητρόπουλο, Βασίλη Κεγκέρογλου, Άγγελο Τόλκα, Ηλία Θεοδωρίδη, Βασίλη Γιουματζίδη.

Ιωάννινα, 4 Μαρ. 10
Ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών με θέμα:
«Σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της διενεργούμενης πραγματογνωμοσύνης, για τον προσδιορισμό της εύλογης αξίας της εταιρείας Γερμανός, κατά το χρόνο εξαγοράς της από την Cosmote».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ