Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

14.12.09

Σοβαρός τραυματισμός της Αγγελικής Κουτσουμπού από αστυνομικούς- ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό : Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη

Όπως αναμφισβήτητα και αδιάψευστα απέδειξε ο τηλεοπτικός φακός, την Κυριακή 6/12 η συνδικαλίστρια Αγγελική Κουτσουμπού, αναιτίως δέχτηκε επίθεση από δίκυκλο της αστυνομίας κι ενώ η κ. Κουτσουμπού ήταν στο δρόμο αιμόφυρτη δέχτηκε και πλήγματα από αστυνομικούς, όπως και όλη η ομάδα που έσπευσε να τη βοηθήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομιλία Πέτρου Ευθυμίου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου στην Επίκαιρη Επερώτηση Βουλευτών της Ν.Δ.

Ομιλία Πέτρου Ευθυμίου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου στην Επίκαιρη Επερώτηση Βουλευτών της Ν.Δ. προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούση με θέμα: «Απόφαση της Κυβέρνησης μετά τους stagiers για απόλυση και αντικατάσταση των συμβασιούχων στις Περιφέρειες της χώρας»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέτρα για τις παρατηρούμενες καθυστερήσεις των συρμών του Η.Σ.Α.Π.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ . Υπουργούς :
• Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
• Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: Μέτρα για τις παρατηρούμενες καθυστερήσεις των συρμών του Η.Σ.Α.Π.
                               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δευτέρα14-12-200΄Ωρα18.00΄Α.ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:ΣυζήτησηΕΠΙΚΑΙΡΩΝΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.Β.ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Αρμοδιότητας Υπουργείου ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.Η με αριθμό 5/4/26-11-2009 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 14 Βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.. κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΑΝΤΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΗΛΙΑ ΠΟΛΑΤΙΔΗ, ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ κ.α. (Σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ΠΓΔ

Η απαράδεκτη πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. με την οποία συμφώνησε και η ελληνική κυβέρνηση να δοθεί το «πράσινο φως» στην Τουρκία να συνεχίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της, χωρίς να εφαρμόζει ούτε καν το Πρωτόκολλο Τελωνειακής Σύνδεσης με την Κύπρο.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών

Θέμα: Η απαράδεκτη πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. με την οποία συμφώνησε και η ελληνική κυβέρνηση να δοθεί το «πράσινο φως» στην Τουρκία να συνεχίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της, χωρίς να εφαρμόζει ούτε καν το Πρωτόκολλο Τελωνειακής Σύνδεσης με την Κύπρο.
                                                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγνοείται η τύχη μελέτης που εκπονήθηκε το 2000 για την προστασία και διαχείριση του Ερύμανθου»


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Επί εννέα χρόνια αγνοείται η τύχη μελέτης για την προστασία και διαχείριση του ορεινού όγκου του Ερύμανθου (πιθανότατα παραμένει στα συρτάρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η εκπόνηση της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης, μιας και η περιοχή είναι ενταγμένη στη λίστα των περιοχών Natura και έχει χαρακτηριστεί ως «Τόπος Κοινοτικής Σημασίας» όπως ορίζεται στην οδηγία 92/43/Ε.Ο.Κ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ