Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

6.3.12

Αθήνα, 05/03/2012
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ : τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΘΕΜΑ: «Πλήγμα για τους αγροτοκτηνοτρόφους η μείωση των κονδυλίων για την εξισωτική αποζημίωση και τον ΕΛΓΑ»

Να μην επιβληθεί ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ


Να μην επιβληθεί ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί, ζητούν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός. Στην ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή, προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, οι δύο βουλευτές αναφέρουν τα εξής:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

6/3/2012
Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Τσίπρας με θέμα «Διαγραφή χρεών των νοικοκυριών από τις τράπεζες».

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ