Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

10.11.13

Κύριε Πρόεδρε, θέλω να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε αυτήν την ανθρωπιστική έκκλησή μου προς την Κυβέρνηση: Πρέπει να φτιάξετε τις φυλακές, γιατί μπορεί να σας χρειαστούν. Ευχαριστώ.



 


ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, επιτρέψτε μου σήμερα να αρνηθώ την κλασσική ομιλία και να απευθυνθώ στο Σώμα, διαβάζοντας ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο λέει πολλά: «Οι συνταξιούχοι είναι οι μεγάλοι αδικημένοι. Προτείναμε συγκεκριμένα μέτρα που διορθώνουν αδικίες.

Ομιλία της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή



Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Κύριε Πρόεδρε,

Η χώρα διανύει μια περίοδο σταθεροποίησης, με τα πρώτα θετικά σημάδια να φαίνονται ήδη στον ορίζοντα:

Τοποθέτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ



 

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνα Ξηροτύρη, στην τοποθέτησή της κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Τοποθέτηση του βουλευτή Τρικάλων Γιώργου Κυρίτση στην συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση της Πρότασης Μομφής κατά της κυβέρνησης.



Τοποθέτηση του βουλευτή Τρικάλων Γιώργου Κυρίτση στην συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση της Πρότασης Μομφής κατά της κυβέρνησης.

: «Σύγκρουση με το νεοφιλελευθερισμό και το λαϊκισμό».



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατάθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τοποθέτηση του βουλευτή Επικρατείας Σπύρου Λυκούδη στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης (08.11.2013)


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,



Η Νέα Δημοκρατία, η οποία σφραγίζει (γιατί αυτή είναι η αλήθεια κ.κ. συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ, πώς να το κάνουμε) τον χαρακτήρα της Κυβέρνησης, προσπαθεί να εμφανίζει, να επιδεικνύει συνεχώς την εικόνα μιας κυβέρνησης αποφασιστικότητας και αποτελεσμάτων.

Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα




Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ:
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ