Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

13.7.11

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, κατέθεσε, σήμερα, ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη μη επιλογή νέου Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, παρά τη λήξη της θητείας του εδώ και δύο χρόνια.

Ερώτηση Οικονόμου για εξετάσεις εισαγωγής Ομογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Ιωάννινα, 13 Ιουλίου 2011

Την Βόρεια Ήπειρο επισκέφτηκε ο Θανάσης Οικονόμου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ομογενείς μας σε μία περίοδο όπου ο ευρωπαϊκός δρόμος για την γείτονα χώρα Αλβανία, αποκτά τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου με κομβικό σημείο τον πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

12.07.2011

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ Υπουργό
-Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιολόγηση μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013»
Αθήνα 12 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο


ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
Αθήνα, 12 Ιουλίου2011
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας


ΘΕΜΑ: «Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»
Αθήνα, 12 Ιουλίου 2011
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως και
Υπουργό Οικονομικών
Κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο
Θέμα : «Προκλητικές αποδοχές για τους υπαλλήλους των Ελληνικών Πετρελαίων»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ