Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.10.10

Το οικονομικό επιτελείο διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι και νέα μέτρα, εκτός από αυτά που περιέχονται στο Μνημόνιο.

Στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2011. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού με αντικείμενο την έγκριση του προσχεδίου του προϋπολογισμού και το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ.

• Επίκαιρη ερώτηση Παπαδημούλη στον Υπουργό Οικονομικών για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ Κατατίθεται την Τρίτη, θα συζητηθεί τη Δευτέρα 11/10.

Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: Πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2007-2013

¨Σφοδρή επίθεση Ροντούλη σε Σκανδαλίδη για το ζήτημα της απονιτροποίησης με ερώτηση στη Βουλή¨

Ερώτηση
Προς τον αξιότιμο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: «Πρόγραμμα Απονιτροποίησης».
 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ