Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

24.3.10

Οι ερωτώντες Βουλευτές ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΑΡΗ ΟΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Αθήνα 24 Μαρτίου 2010
Προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Θέμα: Συμπεριφορά της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη διερεύνηση καταγγελιών για σοβαρές πιθανόν καταχρηστικές πρακτικές στο δίκτυο της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ που γεννά σοβαρές υπόνοιες για προσπάθειες συγκάλυψης παρανομιών καθώς και για αθέμιτη πολιτική και κομματική επιρροή στο έργο της Αρχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα χρήματα που είχαν δοθεί ως κρατικές ενισχύσεις σε πυρόπληκτους βιοκαλλιεργητές για την μερική κάλυψη του απολεσθέντος εισοδήματος και τη συνέχιση της καλλιέργειας, ζητά να επιστραφούν, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Δελτίο τύπου
Ζητούν να επιστρέψουν τα χρήματα των ενισχύσεων οι πυρόπληκτοι βιοκαλλιεργητές
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΛΙΤΣΑΣ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να λέει για μια ανάπτυξη που θα έδινε ανάσα στη Β. Ελλάδα, η οποία έχει καταποντιστεί. Δεν υπάρχει ανοιχτό εργοστάσιο, στα εργοστάσια μέσα δεν υπάρχουν εργάτες, όπως πριν μερικά χρόνια, αλλά μόνο τρωκτικά. Ακούσαμε, αλλά δεν είδαμε να δίνονται αρμοδιότητες, σε σημείο που έγινε διαρροή από το υπουργείο στον Ε.Τ. της Κυριακής και φαίνεται ότι τσακώνεστε. Κάνατε διαρροή εναντίον του Μαξίμου που επέπληξε τη διαδικασία αυτή. Γι΄ αυτό μίλησα χθες ενώπιον του πρωθυπουργού για “2 κυβερνήσεις”, κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Ομιλία Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας: "Αποκέντρωση, απλοποίηση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013"

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί 1. Εγκαταλείπει τελικά η κυβέρνηση το σχέδιο ανέλκυσης του κ/ζ Sea Diamond από τον βυθό της Καλντέρας; 2.Έχει λάβει υπόψη της η κυβέρνηση τα επιχειρήματα και την έγκυρη επιστημονική άποψη των περιβαλλοντικών οργανώσεων; 3. Θα μεριμνήσει ώστε η πλοιοκτήτρια εταιρεία θα αναλάβει τα έξοδα ανέλκυσης; Οι ερωτώντες βουλευτές Αλέξης Τσίπρας Α΄ Αθηνών Θοδωρής Δρίτσας Α΄ Πειραιά & Νησιών Γρηγόρης Ψαριανός Β΄ Αθηνών

Ερώτηση
Προς τις κ.κ. Υπουργούς , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,
Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
και τον κ.Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2006/123/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με τις υπηρεσίες στην εσωτερική αγορά και άλλες διατάξεις»

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
23 Μαρτίου – 2η συνεδρίαση

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ