Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.11.09

Παγκόσμιοι πρωταθλητές στον εθισμό στο διαδίκτυο εφήβοι και νέοι στην Ελλάδα

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: «Παγκόσμιοι πρωταθλητές στον εθισμό στο διαδίκτυο εφήβοι και νέοι στην Ελλάδα»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προβλήματα για τα ελληνικά οπωροκηπευτικά λόγω συμφωνιών ΕΕ με Αίγυπτο και Ισραήλ

25/11/2009
Προς την κα Υπουργό:
-Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: Προβλήματα για τα ελληνικά οπωροκηπευτικά λόγω συμφωνιών ΕΕ με Αίγυπτο και Ισραήλ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης

Ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τον Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Σαμοθράκη, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Η Σαμοθράκη ασφυκτιά λόγω των απορριμμάτων»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας στα σχολεία, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Επιτακτική η αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας στα σχολεία»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αναβαθμίζεται ο ρόλος των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος», απαντά η Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ερώτηση Τσίπρα – Παπαδημούλη

«Ενισχύονται οι μέχρι τώρα αρμοδιότητες της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ), με στόχο την αποτελεσματική και ουσιαστική εφαρμογή του ΠΔ σχετικά με την περιβαλλοντική ευθύνη στην εσωτερική έννομη τάξη», απαντά η αρμόδια Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, σε σχετική ερώτηση των βουλευτών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Τσίπρα και Δ. Παπαδημούλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Δημ. Παπαδημούλης, αρμόδιος εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο περί «κοινωνικής αλληλεγγύης» μιλώντας σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, δήλωσε τα εξής:

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναπτύξαμε και χθες αναλυτικά, διεκδικεί και προτείνει:
α. Τα προτεινόμενα μέτρα αναδιανομής να έχουν μόνιμο και όχι εφάπαξ χαρακτήρα, με την ένταξή τους στην πάγια φορολογική νομοθεσία και την αντίστοιχη αναπροσαρμογή των φορολογικών συντελεστών επί των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Απαξίωση Κυνηγών»

Ερώτηση
Προς την αξιότιμη Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Θέμα: «Απαξίωση Κυνηγών»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απαράδεκτη καθυστέρηση έκδοσης πορίσματος για τις αναθέσεις συμβάσεων μεταφοράς μαθητών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Θέμα: Απαράδεκτη καθυστέρηση έκδοσης πορίσματος για τις αναθέσεις συμβάσεων μεταφοράς μαθητών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Διακονιάρης: Χάθηκε η… αίσθηση του χρόνου.
Οι 30 ημέρες διαρκούν 14 μήνες!!!

Η ολοκλήρωση του έργου κάλυψης του Διακονιάρη στον κόμβο της οδού Πατρών-Κλάους, που ταλαιπωρεί επί 14 μήνες κατοίκους και επαγγελματίες μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ