Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

21.4.10

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, με θέμα: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ » κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης.

ΟΜΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αθήνα, 21 Απριλίου 2010
ΟΜΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ
«ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 2006/123 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

Το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών αγνοεί τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης προς χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο δικαίως προσδοκούν το διορισμό τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Θέμα: Αγνοούνται κατάφορα οι κυβερνητικές υποχρεώσεις προς χιλιάδες εκπαιδευτικούς με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για τους διορισμούς.

Οι ερωτώντες βουλευτές Αλέξης Τσίπρας Ηρώ Διώτη

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς
-Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
-Προστασίας του Πολίτη
21/04/2010

Πληθαίνουν πάντως οι πληροφορίες ότι η εξεταστική θα ζητήσει και νέα παράταση εργασιών με δεδομένο ότι αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή του συνόλου της δικογραφίας, ενώ θα απαιτηθεί η συνδρομή εμπειρογνωμόνων της Τραπέζης Ελλάδος για τους λογαριασμούς που κατατίθενται στην εξεταστική, κυρίως από την Ελβετία.

Ζήμενς-Καταθέτουν πολιτικά πρόσωπα

Με την κατάθεση -σήμερα- του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη μπαίνει σταδιακά η εξεταστική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση Ζήμενς στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωση της έρευνας, με την εξέταση των πολιτικών και βαρύνουσας σημασίας προσώπων.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Αθήνα, 21 Απριλίου 2010
Απάντηση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκου Μπόλαρη σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Γείτονα για την κερδοσκοπία στην αγορά καυσίμων

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΔΗΓΙΑ ΜΠΟΓΚΕΛΣΤΑΙΝ»

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2006/123 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τις υπηρεσίες στην εσωτερική αγορά και άλλες διατάξεις»-(Οδηγία Μπολγκενστάιν), μεταξύ άλλων ανέφερε:

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ