Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

20.1.10

ΟΜΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ, ΓΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομιλία Χρήστου Παπουτσή

Ομιλία Χρήστου Παπουτσή, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την προστασία δασών του Νομού Αττικής, και την σύσταση Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιχμηρή τοποθέτηση Ροντούλη για φορολόγηση ακινήτων


«Ακίνητος στόχος τα ακίνητα. Τα πυροβολείτε διαρκώς, με αποτέλεσμα οι φόροι και τα τέλη επί των ακινήτων να έχουν φτάσει τον αριθμό σαράντα. Βεβαίως οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν μπορούν να συμπεριφερθούν όπως συμπεριφέρθηκαν προσφάτως οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που έδιναν τις πινακίδες τους πίσω.
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παύση λειτουργίας του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσύλλεκτων

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής ΄Άμυνας
Θέμα : Παύση λειτουργίας του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσύλλεκτων (Κ.Ε.Ν) 541 Τ.Ε «στ’ Αφάντου» της Ρόδου .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»
Μιχάλης Χρ. Παντούλας
Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπερψηφίστηκε το ν/σ για τις γονικές παροχές

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τις γονικές παροχές και την φορολόγηση των τσιγάρων και των ποτών. Το νομοσχέδιο συνάντησε την αντίθεση της αντιπολίτευσης, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για προχειρότητα, εκ του γεγονότος ότι προανήγγειλε την φορολόγηση των γονικών παροχών, με συνέπεια να υπάρξουν μαζικές μεταβιβάσεις - όπως επίσης και για φορολογική επιδρομή με θύμα τη μεσαία τάξη.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ