Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

30.7.10

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί της χώρας

30/07/2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κα Υπουργό
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί της χώρας

Με αντισυνταγματικές διαδικασίες η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις εκλογικές δαπάνες στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Παρέμβαση του Ανεξάρτητου βουλευτή, μέλους της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκου Τσούκαλη στη συζήτηση επί της αρχής του σχεδίου νόμου «εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».

Ομιλία του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Άρτας κ. Δημήτρη Τσιρώνη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στις 29.7.2010,

Ομιλία του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Άρτας κ. Δημήτρη Τσιρώνη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στις 29.7.2010, κατά την Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο "Αναπτυξιακός Νόμος".

«Η άκρη του υπόγειου νήματος που συνδέει τις συμπεριφορές της εταιρείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Νέα Δημοκρατία Α.Ε.

Αποκαλύψεις Ροντούλη στη Βουλή για τα οικονομικά των κομμάτων
Εμπλέκεται και η ΑΤΕ

Ερώτηση του Παντελή Ασπραδάκη για απορρόφηση της Μαραθωνίου Αναπτυξιακής από τους ΟΤΑ

Την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον του για το μέλλον της Μαραθωνίου Αναπτυξιακής και των εργαζομένων της, ανέδειξε με ερώτησή του στον Υπουργό Eσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Περιφέρειας Αττικής κ. Παντελής Ασπραδάκης.
 

Βλέπουμε για άλλη μια φορά να καταθέτει η κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο, το οποίο μας βεβαιώνει για την κρίση ταυτότητας που τη διέπει.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Κατά τη χθεσινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Δημοσιονομική Διαχείριση και Ευθύνη», ο βουλευτής Β’ Αθήνας Γρηγόρης Ψαριανός, μεταξύ των άλλων, τόνισε:
 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ