Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.9.10

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

Αθήνα, 8 Σεπτέμβριου 2010

Ομιλία Συμεών Κεδίκογλου, Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις».

ΟΜΙΛΙΑ Θ.ΔΡΙΤΣΑ, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας».
 

Καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο νόμου για Πολιτισμό, Τουρισμό

Ο βουλευτής Τάσος Κουράκης, ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του σχεδίου νόμου ΄΄Ρυθμίσεις θεμάτων Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού΄΄ επεσήμανε ότι πριν την κατάθεση του στη Βουλή δεν υπήρξε καμία διαβούλευση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ούτε φορείς, ούτε φυσικά πρόσωπα.

Οι ερωτώντες Βουλευτές Αλέξης Τσίπρας Ηρώ Διώτη Θοδωρής Δρίτσας Τάσος Κουράκης Παναγιώτης Λαφαζάνης Δημήτρης Παπαδημούλης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
- Οικονομικών-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Θέμα: Η ελληνική κυβέρνηση με το σχέδιο νόμου για το ξεπούλημα του ΟΣΕ, παραβιάζει συνειδητά το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με τις «ευλογίες» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να εφαρμοστεί το επαίσχυντο Μνημόνιο.

Οι ερωτώντες βουλευτές Φώτης Κουβέλης Θανάσης Λεβέντης Νίκος Τσούκαλης Γρηγόρης Ψαριανός

Κλειστά τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ομιλία Γιάννη Βούρου, Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, «Ρυθμίσεις θεμάτων Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού»

ΟΜΙΛΙΑ ΓIANNH ΒΟΥΡΟΥ, ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"

Έγινε πολλή συζήτηση για το άρθρο 23 και καλώς έγινε. Εγώ δε συμφωνώ με την κυβέρνηση ότι «θεομηνία» και «απεργία» είναι το ίδιο πράγμα. Συμφωνώ με την απεργία, αρκεί να υπάρχουν κανόνες.

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού με θέμα «Ρυθμίσεις θεμάτων Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ:

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ