Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

10.3.10

Πέρα από τους κυβερνητικούς βουλευτές, υπέρ του ν/σ τάχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ότι ο Αλέξης Τσίπρας το χαρακτήρισε άτολμο, ενώ από την πλευρά του το ΚΚΕ, δήλωσε παρών. Πάντως, οι έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις σημειώθηκαν όχι μόνο ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αλλά και μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στα ύψη ανέβηκε πολλές φορές το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ για το μεταναστευτικό, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ επί της αρχής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ και ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ειδικά για αυτό το νομοσχέδιο, έχει πολύ μεγάλη σημασία ο βαθμός συναίνεσης που θα πετύχουμε.

Θέμα: Τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Θαν. Οικονόμου στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του νομοσχεδίου για την πολιτική συμμετοχή των μεταναστών και την ελληνική ιθαγένεια.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ