Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

14.4.10

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για το Φορολογικό Νομοσχέδιο

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Θα δοθεί 1,4 εκατομμύριο σε ιδιώτες, για διαγωνισμό βράβευσης της εκπαιδευτικής καινοτομίας; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ποσό του ενός εκατομμυρίου τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ, το οποίο δεν συμπεριλήφθη στις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας που προωθήθηκαν στην κοινή γνώμη μέσω των εκπαιδευτικών συντακτών, θα στοιχίσει η βράβευση των καινοτόμων εκπαιδευτικών, με απόφαση που θα υπογράψει η Υπουργός.

14/4/2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κ. Υπουργό
Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

"Βρισκόμαστε σε μια τραγική κατάσταση. Όταν, την 25η Μαρτίου, η κυβέρνηση πανηγύριζε, εγώ είχα πει ότι η κ. Μέρκελ είναι αυτή που κέρδισε, εμείς απλά δεν χάσαμε -αλλά ούτε και κερδίσαμε κάτι συγκεκριμένο, χειροπιαστό".

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επί του φορολογικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.
Tετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Χαίρομαι που, έστω και εμμέσως, ο κ. Σαμαράς αποδέχεται τα πολλά θετικά που έχει το φορολογικό νομοσχέδιο, που καταθέτει και ψηφίζει σήμερα η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΟΜΙΛΙΑ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ροντούλης στη Βουλή:

 «Το ζεύγος ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. γέννησαν το χρέος»
«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Νέα Δημοκρατία αποτελούν ένα ζευγάρι. Είναι «ανδρόγυνο» και απ’ αυτόν το γάμο γεννήθηκε αυτό το τέρας του δημοσίου χρέους. Άρα, το δημόσιο χρέος είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας».

Η ΒΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Τυφλή επίθεση στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη Δηλώσεις των εκπροσώπων τύπου των Οικολόγων Πράσινων Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό δέχθηκαν σήμερα, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, τα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Πλάτωνος 1. Παρόμοιες επιθέσεις έγιναν την ίδια ώρα και σε γραφεία πολιτικών από άλλα κόμματα. Για την επίθεση που δεχθήκαμε, οι εκπρόσωποι τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και Γιάννης Παρασκευόπουλος έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση: «Η τυφλή βία χτύπησε και τα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας ανθρώπινες ζωές. Μέλη μας κινδύνεψαν σοβαρά και εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα. Όποιες κι αν ήταν οι προθέσεις και τα κίνητρα, η βία μιλάει πάντα τη γλώσσα της εξουσίας. Είτε το θέλουν είτε όχι, η επίθεση αυτή φέρνει τους εμπνευστές της στο ίδιο στρατόπεδο με όσους ενοχλούνται από τη διαδρομή των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη: τα οικοπεδικά συμφέροντα, τους εθνικιστικούς κύκλους που τρώνε τις σάρκες της χώρας, τους μηχανισμούς της «σκοτεινής πλευράς» της πόλης. Περιστατικά όπως το σημερινό, κάνουν ακόμη εντονότερη τη δέσμευσή μας στην αρχή της Μη Βίας, μόνη ικανή να αμφισβητήσει ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα». Η Εκτελεστική Γραμματεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Εύσημα στην ακροδεξιά, ιδεοληπτική και διχαστική η Αριστερά. Δεν έχω να πω τίποτα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ας σας κρίνει όλος ο προοδευτικός κόσμος.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αθήνα, 13 Απριλίου 2010
ΟΜΙΛΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ»
ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ