Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

14.6.11

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2011
«Εγκαταλείπουν τα παιδιά τους στα Χωριά SOS λόγω της κρίσης»

Την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για την στήριξη των οικογενειών καθώς το φαινόμενο της εγκατάλειψης παιδιών στα Παιδικά Χωριά SOS για οικονομικούς λόγους καθώς οι γονείς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το μεγάλωμα ενός παιδιού, επισημαίνει ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών.



Ο Γιώργος Κοντογιάννης αναφέρθηκε και στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Παιδικά Χωριά SOS λόγω πληρότητας αλλά και της υψηλής φορολόγησης που επιβάλλεται ακόμα και στις δωρεές και ζήτησε να υπάρξει ειδική μέριμνα ώστε να συνεχίσουν τα Παιδικά Χωριά SOS να προσφέρουν του σημαντικό κοινωνικό τους έργο.





Στήριξη στην Εταιρεία Σπαστικών



Επίσης, ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει στην καταβολή της ετήσιας επιχορήγησης, χωρίς να μειωθεί το χορηγούμενο ποσό, ώστε η Εταιρεία να συνεχίσει να εξυπηρετεί 70 άτομα με βαριές κινητικές και πολλαπλές αναπηρίες.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ