Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.6.14

ΣΥΡΙΖΑ 4/6/2014 ΕΡΩΤΗΣΗ και ΑΚΕ Προς τους Υπουργούς Οικονομικών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων



Θέμα: «Μετά την μελέτη-εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ έρχεται και η μελέτη McKinsey να αποτελειώσει την ελληνική αγροτική οικονομία»

Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η Ελλάδα εξακολουθεί και παραμένει μία από τις λίγες χώρες-μέλη της ΕΕ που δεν έχει ενσωματώσει την απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕ της 28ης Νοεμβρίου 2008 για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου.

Προσβολή καταστροφικού βακτηριδίου σε καλλιέργεια ακτινιδίων.

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
03/06/2014
Προς τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Προσβολή καταστροφικού βακτηριδίου σε καλλιέργεια ακτινιδίων.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ