Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

5.2.10

Απάντηση ΥΦΥΠΕΞ, κ. Σπύρου Κουβέλη, σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ.

O Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, την οποία υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, είπε ότι η διαδικασία χρηματοδότησης προβλέπεται από Κανονισμό και έχει προϋποθέσεις, οι οποίες, εφόσον πληρούνται, οι προτάσεις γίνονται αποδεκτές από το Υπουργείο Εξωτερικών. Η αξιολόγηση γίνεται από Επιτροπή.

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή, ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με επίκεντρο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «Κύρωση και τροποποίηση της από 29-10-2009 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Αναστολή εφαρμογής διατάξεων τακτοποίησης ημιυπαίθριων και λοιπών κλειστών χώρων που άλλαξαν χρήση” (ΦΕΚ 218 Α΄)».

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΩΡΑΊΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΩΡΑΊΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΕ ΘΕΜΑ
«Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ»

Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν είναι ντεκόρ για επικοινωνιακά παιχνίδια προαποφασισμένων δηλώσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΟΜΙΛΙΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Κύρωση και τροποποίηση της από 29-10-2009 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Αναστολή εφαρμογής διατάξεων τακτοποίησης ημιυπαίθριων και λοιπών κλειστών χώρων που άλλαξαν χρήση”

Εορταστικό Πρόγραμμα του Πρακτορείου μας Τσικνοπέμπτη Έλληνες της διασποράς μην ξεχνάτε τα ελληνικά ήθη και έθιμα! Email:presss@in.gr

Ακούστε Ζωντανά Vouli.Net-Live Radio - ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ