Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

3.3.10

Για θέματα πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο αρμόδιος Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του εισηγητή του ΚΤΕ, Βασίλη Τόγια.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010

Για θέματα πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο αρμόδιος Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του εισηγητή του ΚΤΕ, Βασίλη Τόγια.
Ο Πάνος Μπεγλίτης τόνισε ότι η νέα πολιτική ηγεσία παρέλαβε το Υπουργείο σε χαοτική κατάσταση. Επεσήμανε ότι υπήρχε σημαντική σπατάλη πόρων και απουσία πολιτικής διεύθυνσης στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας, ο Πρωθυπουργός επέλεξε να μην κοιτάξει τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Φυγομάχησε. Αντί του κ. Παπανδρέου, ακούσαμε τον εκπρόσωπό του. Γιατί ξέρει την προσωπική του ευθύνη: Άργησε πέντε ολόκληρους μήνες να πάρει μέτρα. Αν τα είχε πάρει νωρίτερα, θα ήταν πολύ ηπιότερα και λιγότερο επώδυνα. Και δεν θα τα επέβαλλαν κοινοτικοί «ελεγκτές».

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, για τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΚΑΣ, Εφάπαξ και Επαγγελματίες μικρών χωριών «φέρνει» στη Βουλή ο Ροντούλης.

Στην ιστορία τριών φίλων του, οπαδών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αναφέρθηκε ο Κοινοβουλευτικός
Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης φέρνοντας στη Βουλή τρία σημαντικά ζητήματα, την διεύρυνση των κλιμακίων του ΕΚΑΣ που δεν έχει γίνει ακόμη, την υπερβολική καθυστέρηση στην καταβολή του εφάπαξ στους δημοσίους υπαλλήλους και την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ.

Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ενέκρινε σήμερα τον διορισμό των προτεινόμενων από την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, κ. κ. Γεωργίου – Ιωάννη Νυχά και Τιμολέοντα Ράλλη, στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αντιστοίχως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ).

Υπολειτουργούν οι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δήμο Ανθεμούντα

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
-Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
-Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Θέμα: Υπολειτουργούν οι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δήμο Ανθεμούντα
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ