Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

13.7.10

Mακρύς ο κατάλογος των μαρτύρων

Σε ένα μακρύ κατάλογο μαρτύρων, που ενδέχεται να ξεπεράσουν και τους 60, κατέληξε ομόφωνα στη πρώτη της συνεδρίαση η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των δομημένων ομολόγων την περίοδο 2004 -2007.

Ερώτηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κύριους Υπουργούς
· Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
· Οικονομικών
Θέμα : « Απογραφή προσωπικού του δημοσίου»

Εισήγηση ΥΠΟΙΑΝ

Εισήγηση ΥΠΟΙΑΝ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου «Εκτέλεση Περιηγητικών Πλοών από Πλοία με Σημαίες Τρίτων Χωρών με Αφετηρία Ελληνικό Λιμένα»

Επί της Αρχής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις»

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 7.7.2010

Οι ερωτώντες βουλευτές Θανάσης Λεβέντης Φώτης Κουβέλης Νίκος Τσούκαλης Γρηγόρης Ψαριανός

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
-Οικονομικών
- Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
ΘΕΜΑ: Για πρώτη φορά ορίζεται Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας χωρίς την συμμετοχή του Δήμου Ελευσίνας.

«Η αναγκαστική εγγραφή στον Ο.Α.Ε.Ε. των μικροεπαγγελματιών που ήταν ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α. και είχαν την έδρα της δραστηριότητάς τους σε περιοχές κάτω των δύο χιλιάδων κατοίκων, είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη αδυναμία των ανθρώπων αυτών να καταβάλλουν τις εισφορές τους», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης, επαναφέροντας το θέμα της υποχρεωτικής ασφάλισης των μικροεπαγγελματιών στον ΟΑΕΕ.

Ροντούλης στη Βουλή: «Πάρτε πίσω την απόφαση για την υποχρεωτική εγγραφή των μικροεπαγγελματιών στον ΟΑΕΕ».

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ»

ΟΜΙΛΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο ερωτών βουλευτής ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
• ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Καθυστέρηση καταβολής κονδυλίων στους ΟΤΑ για κάλυψη δαπανών


Ερωτάται η κα Υπουργός · Προτίθεται να επισπεύσει τη διαδικασία σύνταξης Δασικών Χαρτών πρώτα στις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιά και εν συνεχεία για το σύνολο της επικράτειας, αξιοποιώντας πόρους κι από το ΕΣΠΑ; · Σε τι ενέργειες σκοπεύει να προβεί για την κατάρτιση του Δασολογίου; Ο ερωτών Βουλευτής Δημήτρης Ανδρουλάκης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: κα Κωνσταντίνα Μπιρμπίλη
Θέμα: Επιτάχυνση κατάρτισης Δασικών Χαρτών
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ