Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

11.5.10

Εξεταστική Επιτροπή για Βατοπαίδι

Στην παντελή αναρμοδιότητά του και μη ανάμειξή του στις διαδικασίες που οδήγησαν χιλιάδες στρεμμάτων ανά την Ελλάδα στην κατοχή της Μονής Βατοπαιδίου, επέμεινε ο πρώην υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, εξεταζόμενος και σ’ αυτήν την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο.

Εξεταστική Επιτροπή για Siemens

Ενδελεχή και εξαντλητικό έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όσων βουλευτών ή μη, διετέλεσαν υπουργοί ή υφυπουργοί κατά την τελευταία εικοσαετία, στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης ή Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών και συνεβλήθησαν με τη Siemens αποφάσισε ομοφώνως η ομώνυμη εξεταστική επιτροπή.

Η ερωτώσα βουλευτής Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κα Υπουργό:
-Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Σε αδιέξοδο οδηγείται και η φετινή παραγωγή συμπύρηνου ροδάκινου

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα την εκρηκτική αύξηση του παραεμπορίου κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης. Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κατέθεσε σήμερα στον Πρωθυπουργό επίκαιρη ερώτηση με θέμα « Επιδείνωση των κοινωνικών δεικτών από τις κυβερνητικές αποφάσεις και την επιτήρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ροντούλης στη Βουλή: «Η κοινωνική ευαισθησία και η προστασία του καταναλωτή μπορούν να αποτελέσουν το αντίβαρο στα οικονομικά μέτρα».

«Να καθορισθεί, με νομοθετική ρύθμιση, η τιμή των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ως ο μέσος όρος των αντίστοιχων τιμών σε Γαλλία και Γερμανία. Έτσι θα τιθασεύσουμε την αισχροκέρδεια και θα βοηθήσουμε τον απλό πολίτη που βλέπει το εισόδημά του να μειώνεται», τόνισε, μιλώντας στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ