Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

29.9.10

Την ανάκληση της απόφασης για ενεργοποίηση του πεδίου βολής στη νήσο Σχίζα της Μεσσηνίας, ζητούν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Άμυνας και Περιβάλλοντος, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και Νίκος Τσούκαλης.

Να ανακληθεί η απόφαση ενεργοποίησης του πεδίου βολής στη νήσο Σχίζα

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Κόντρα ΝΔ - Καρατζαφέρη για το Μνημόνιο Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ με αφορμή μια παρέμβαση του Γιώργου Καρατζαφέρη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφορικά με την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του Μνημονίου.

Κόντρα ΝΔ - Καρατζαφέρη για το Μνημόνιο

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ με αφορμή μια παρέμβαση του Γιώργου Καρατζαφέρη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφορικά με την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του Μνημονίου.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ