Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

14.6.10

Άκουσα με προσοχή τον κ. Τζαβάρα. Δεν ήταν στην καλή του μέρα σήμερα... Μας τα μπέρδεψε λίγο. Άρα, σύμφωνα με το συλλογισμό του, δεν υπάρχει θέμα Βατοπαιδίου. Να αθωωθούν οι 50 υπάλληλοι; Πρέπει να πάμε σε μία προκαταρτική -περιμένουμε το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει- για περαιτέρω διερεύνηση ευθυνών. Και αν έχετε δει και έχετε διαβάσει, το δικό μας πόρισμα είναι το πιο ακριβοδίκαιο. Αυτό που κάνατε εσείς είναι να στείλετε στο “εκτελεστικό απόσπασμα” τον κ. Κιλτίδη. Είναι δυνατόν τις τελευταίες δύο μέρες να πηγαίνει μια επιστολή-κόλαφος για τον Κιλτίδη; Δεν υπήρχε κόμμα να σταματήσει την αποστολή της επιστολής αυτής; Μήπως είχατε σχεδιάσει κάποια πράγματα που κάποιος τα πρόλαβε σήμερα; Θα έλεγα ότι η ΝΔ πρέπει να σοβαρευτεί λίγο γιατί συνεχίζει την διαίρεση και την αφαίρεση και είναι καιρός όπου πρέπει να προσέλθει στην πρόσθεση και στον πολλαπλασιασμό.. Έχουμε εκλογές σε τρεις μήνες.. Έτσι όπως πάτε, μειώνετε κάθε πιθανότητα να μπορέσει η μεγάλη παράταξη να κερδίσει έστω και μία περιφέρεια. Θα τους χαρίσετε 13 περιφέρειες και δεν το αξίζουν!»

Απαντώντας σε μεσολαβήσασα τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Τζαβάρα:

Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):

. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται αυτή την ώρα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, που απαρτίζεται από τις πέντε εκθέσεις των κομμάτων. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης αναμένεται να βρεθεί η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πρώην υπουργών.

Ο ερωτών Βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: - τoν κ. Υπουργό Οικονομικών
- την κα. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Θέμα: Στερεύουν τα αποθέματα των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας σε υγειονομικό υλικό, με αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου αναμονής στα χειρουργεία, εγκυμονώντας παράλληλα και κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Ροντούλης στη Βουλή:

Ροντούλης στη Βουλή: «Απαιτείται εθνικό σχέδιο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα».
«Ο αγροτικός κόσμος της χώρας αφέθηκε στη μοίρα του, γιατί δεν υπήρξε ποτέ ένα συνεκτικό, εθνικό σχέδιο ανάπτυξης του αγροτικού χώρου», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης, μιλώντας στη Βουλή για την κατάργηση των Τοπικών Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης (ΤΟΚΑΑ).

Ο ερωτών βουλευτής Λαφαζάνης Παναγιώτης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
-Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεπουλά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ), μετά από 180 χρόνια κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής προσφοράς στη ελληνική κοινωνία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Στέγαση προσφύγων που διαβιούν σε αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στην Πάτρα

Το θέμα της στέγασης των προσφύγων, που ζουν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ πίσω από τον Αγ. Ανδρέα, εν όψει της μετατροπής του χώρου σε παρκινγκ, θέτει με ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Τσούκαλης.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ