Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

30.12.10

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Θέμα: Κάλυψη οργανικών κενών στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: Κάλυψη οργανικών κενών στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου
 

Η κυβέρνηση κάνει την «κωφάλαλη» για τις συνεχείς και αυξανόμενες παραβιάσεις του Συντάγματος και της Εργατικής Νομοθεσίας από τις επιχειρήσεις. Το τελευταίο κρούσμα ήλθε από την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος(ΑΤΕ).

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κα Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
και τους κ.κ. Υπουργούς:
-Οικονομίας -Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων -Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΘΕΜΑ:Η κυβέρνηση κάνει την «κωφάλαλη» για τις συνεχείς και αυξανόμενες παραβιάσεις του Συντάγματος και της Εργατικής Νομοθεσίας από τις επιχειρήσεις. Το τελευταίο κρούσμα ήλθε από την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος(ΑΤΕ).

Ερώτηση Προς τους αξιότιμους Υπουργούς Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών. Θέμα: «Πλειστηριασμοί κατά υπερχρεωμένων νοικοκυριών»

Ερώτηση
Προς τους αξιότιμους Υπουργούς Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών.
Θέμα: «Πλειστηριασμοί κατά υπερχρεωμένων νοικοκυριών»
 

«Ο Τουρισμός και ο Αθλητισμός στο επίκεντρο της ομιλίας του Γ. Ανατολάκη , στην συζήτηση του Προϋπολογισμού.»

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2010

 Στις μειωμένες δαπάνες που προβλέπει ο φετινός Προϋπολογισμός για την Παιδεία, τον Τουρισμό και τον Αθλητισμό, εστίασε την ομιλία του ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Ανατολάκης, κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ