Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.2.11

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα ευθύνης ενόψει αποφάσεων

Μήνυμα ευθύνης ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων της συνόδου της 25ης Μαρτίου έστειλε, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ούτε υπερβολική αισιοδοξία πρέπει να υπάρχει, αλλά ούτε η μιζέρια της μοιρολατρίας, που συνιστά καταστροφολογία και οδηγεί στην παραίτηση.

Υπερασπίζεστε, για άλλη μια φορά, τους εργολάβους εσείς που κάνατε τη μίζα εθνικό σπορ. Το μνημόνιο ήταν έγκλημα εκ προμελέτης. Το περίστροφο είχε σιγαστήρα και πυροβόλησε την ελληνική κοινωνία.


Ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη ΣΥΖΗΤΗΣΗ επίκαιρηΣ ερώτησηΣ προς τον Πρωθυπουργό με θέμα: «Οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία»
 

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ»

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2011


Προσθήκη λεζάν
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του κατά τη σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα την «Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία», τόνισε τα εξής:

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ