Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.5.10

Πάτρα 4-5-2010
Επίκαιρη Ερώτηση
Προς τους κ. κ. Υπουργούς
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Θέμα: «Σύσταση Φορέα Δασοπροστασίας»

Είναι καλό και ευχάριστο ότι η Νέα Δημοκρατία δια των Βουλευτών της σήμερα προσεταιρίζεται τη μνήμη ενός μεγάλου πολιτικού όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, με αφορμή τη συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα, που αφορά μία κρίσιμη για τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας περιοχή, όπως είναι η Θεσσαλία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΧΕΛΩΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Αθήνα, 4 Μαΐου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ.Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ¨
ΑΘΗΝΑ, 4 Μαΐου 2010

Σήμερα στη Βουλή 4/5/2010 Α? ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Θα συζητηθούν αναφορές και ερωτήσεις σύμφωνα με το άρθρο 130 παρ. 5 του Κ.τ.Β.. Β? ΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1. Ψήφιση στο σύνολο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις». 2. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού – καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις». Γ? ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 1. ?Ωρα 10.00΄ π.μ. - Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150) θα συνεδριάσει η Εξεταστική Επιτροπή «Για την ολοκλήρωση της διερεύνησης του συνόλου του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου», με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση μαρτύρων. 2. ?Ωρα 11.00? π.μ. - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) θα συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ψηφιακό μέρισμα και κινητή τηλεφωνία. 3. ?Ωρα 15.00΄ - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223) θα συνεδριάσει η Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση της υπόθεσης “SIEMENS” στο σύνολό της», με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση μαρτύρων. 4. ?Ωρα 17.00? - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) θα συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.

Ο ερωτών βουλευτής Φώτης Κουβέλης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης .
ΘΕΜΑ: Κατάργηση των περιφερειακών δομών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α).

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με θέμα την «Διερεύνηση στοιχείων παράνομου χρηματισμού για συμβάσεις εξοπλιστικών συστημάτων».

Αθήνα, 4 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταθέσεις για Βατοπέδι και Ζήμενς

Καταθέσεις για Βατοπέδι και Ζήμενς

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ερωτών Γιώργος Καρασμάνης Κοσμήτορας της Βουλής Βουλευτής Πέλλας

Αθήνα, 30 Απριλίου 2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ : ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΘΕΜΑ : «Αφήστε την Πέλλα Δήμο – Κέντρο στις καρδιές και στις μνήμες
του παγκόσμιου πολιτισμού».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ