Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

2.12.11

Παρασκευή, 2/12/2011

Το πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ» μόνο ζημιές θα επιφέρει στους πολίτες και κανένα κέρδος.

Στην διαβούλευση της Επιτροπής της Βουλή για το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αμμανατίδου Πασχαλίδου Λίτσα, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι το πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ» μόνο νέες επιβαρύνσεις φέρνει και κανένα όφελος για τους πολίτες.
 

2.12.2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο., ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

«Οι αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη υποθηκεύουν τη δημόσια περιουσία, υπονομεύουν τη δημόσια περιουσία, υπονομεύουν την ελληνική οικονομία και απειλούν με διάλυση την ευρωζώνη»

Την Ερώτηση, που κατατέθηκε στις 30 Νοεμβρίου, συνυπογράφουν οι Συμεών Κεδίκογλου, Θανάσης Οικονόμου, Οδυσσέας Βουδούρης και Χαρά Κεφαλίδου.

 Άμεση ανάγκη λήψης μέτρων για το μαύρο πολιτικό χρήμα.
Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιαννίτση, κατέθεσαν τέσσερις Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Οικονόμου.

Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2011
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο
ΘΕΜΑ: Κατάταξη του Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και του Κ.Υ. Πλωμαρίου, στη Γ! ζώνη.


Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Θέμα: Απολύσεις και διαθεσιμότητες στο εργοστάσιο της «ΚΟΝΤΙ» στο Βόλο

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Θέμα: Προεδρικό Διάταγμα για την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου
 

Ερώτηση
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας-Οικονομικών-Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής-Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
ΘΕΜΑ: Μέτρα για τη στήριξη των εργαζομένων και επαναπροσδιορισμός της δραστηριοποίησης στις νέες τεχνολογικές εφαρμογές του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ