Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

12.2.13

Ο Εθνικός Φάκελος Επαναδιαπραγμάτευσης μετά την αναδιάρθρωση χρέους της



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών: κ. Γιάννη Στουρνάρα

Θέμα: Ο Εθνικός Φάκελος Επαναδιαπραγμάτευσης μετά την αναδιάρθρωση χρέους της Ιρλανδίας

ΕΡΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ





ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας



Θέμα: Δύο αυτοκτονίες στον Έβρο σε διάστημα λίγων ημερών

ΕΡΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
         Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
         Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
         Υπουργό Εσωτερικών

Θέμα: Ασφάλεια των μαθητών της Παλλήνης κατά τις μετακινήσεις του από και προς τα σχολεία τους

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ





ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;»



ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;»

Ακόμα δεν λειτουργούν τα ραντάρ ελέγχου πλοών!



Σε απάντηση της ερώτησης (Αρ. Πρωτ. 5145/13.12.12) των Βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλη Οικονόμου, Μαρίας Γιαννακάκη, Μαρίας Ρεπούση, Νίκου Τσούκαλη και Νίκης Φούντα αναφορικά με την μη λειτουργία των ραντάρ ελέγχου πλοών στα λιμάνια της χώρας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, μας απάντησε μεταξύ άλλων ότι η συντήρηση των ραντάρ σταμάτησε από τις αρχές του 2012, ενώ ο ανάδοχος του έργου της συντήρησης και τη διατήρησης του συστήματος σε λειτουργία έχει προσφύγει κατά του δημοσίου διεκδικώντας αποζημίωση για παροχή υπηρεσιών από της λήξεως των συμβατικών του υποχρεώσεων, τον Ιούλιο του 2009. Κατά τα λοιπά έχουν γίνει διαγωνισμοί για προμήθεια ανταλλακτικών ενώ προετοιμάζεται διαγωνισμός για την συντήρηση του συστήματος για τα έτη 2013 -2014.

Φέραμε στη Βουλή τα σκάνδαλα των βουλευτικών συντάξεων και των αλλοδαπών στα δημόσια νοσοκομεία

Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσαν επίκαιρη και γραπτή ερώτηση αντιστοίχως σχετικά με καίρια θέματα που απασχολούν κάθε Έλληνα.
Η επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη και πρόκειται για την παράνομη εργασία των αλλοδαπών ως αποκλειστικές νοσοκόμες στα δημόσια νοσοκομεία.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ “Λάθος πολλαπλασιαστής της ύφεσης, υστέρηση εσόδων και νέα μέτρα»




ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


“Λάθος πολλαπλασιαστής της ύφεσης, υστέρηση εσόδων και νέα μέτρα»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ