Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.11.10

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2011, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής είπε τα εξής:

Απόσπασμα από την ομιλία του Δ.Παπαδημούλη στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την κα. Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ΘΕΜΑ: Η εταιρεία ταχυμεταφορών DHL, οδηγεί με το «ζόρι» 60 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο δρόμο.

Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ.Κριτσωτάκη-ΘΕΜΑ: Η εταιρεία ταχυμεταφορών DHL, οδηγεί με το «ζόρι» 60 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο δρόμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ 19.11.2010 Προς τους κ.κ. Υπουργούς - Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων - Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΘΕΜΑ:«Με αναστολή της λειτουργίας τους κινδυνεύουν τα νοσοκομεία «Αρεταίειο» και «Αιγηνίτειο»

 Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΘΕΜΑ:«Με αναστολή της λειτουργίας τους κινδυνεύουν τα νοσοκομεία «Αρεταίειο» και «Αιγηνίτειο»

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση της επερώτησης βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. με θέμα την εγκληματικότητα.
Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό -Οικονομικών 19/11/2010 ΘΕΜΑ: Επικείμενος φορολογικός “Καλλικράτης” προοιωνίζει απίστευτη ταλαιπωρία για τους φορολογουμένους

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - Επικείμενος φορολογικός "Καλλικράτης" προοιωνίζει απίστευτη ταλαιπωρία για τους φορολογουμένους

ΕΡΩΤΗΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ -ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Θέμα: Βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου Αττικής.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- Ερώτηση με θέμα Βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου Αττικής

Ερώτηση Προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Θέμα: Άμεση πρόσληψη επιτυχόντων ΑΣΕΠ για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι τις 31.12.2009.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Τ. ΚΟΥΡΑΚΗ -Άμεση πρόσληψη επιτυχόντων ΑΣΕΠ για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι τις 31.12.2009.

19-11-2010

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους Υπουργούς · Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας · Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων · Εθνικής Άμυνας Θέμα: Ποιο είναι το μέλλον του Ναυπηγείου στο Νεώριο της Σύρου;

ΕΡΩΤΗΣΗ Θ.ΔΡΙΤΣΑ & ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

19/11/2010

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ