Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.11.10

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση της επερώτησης βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. με θέμα την εγκληματικότητα.
Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2010

Κύρια σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση της επερώτησης βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. με θέμα την εγκληματικότητα.



Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):

«Σκέφτομαι, τέτοιες ημέρες σαν κι αυτή της επετείου, πρόσφατα, της 17ης Νοεμβρίου τα παιδιά που ξεσηκώθηκαν τότε και εμάς που περιμέναμε με τα κεριά αναμμένα τον Καραμανλή στο αεροδρόμιο. Φανταζόταν ποτέ κανείς ότι, 37 χρόνια μετά, θα επικρατούσε αυτή η απελπισία;

Σκεφτείτε τι έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο πολίτης: ανεργία, οικονομική καχεξία, ακρίβεια, απολύσεις, καταχνιά, λουκέτα. Και, βεβαίως, εξαιρετική αύξηση της εγκληματικότητας με τους λαθρομετανάστες να του παίρνουν το ζωτικό χώρο στις γκετοποιημένες περιοχές. Αυτά βλέπει ο πολίτης που είχε ονειρευτεί τη Μεταπολίτευση, αφού είχε στερηθεί την ελευθερία του.

Τι προσφέρατε εσείς οι μονοκράτορες της πολιτικής μας ζωής αυτά τα 37 χρόνια; Κάνατε μήπως την Ελλάδα Ελβετία; Όχι, την κάνατε Σικάγο του μεσοπολέμου!

Τα σπίτια σήμερα μοιάζουν με κελιά! Παντού κάγκελα και κλειδαριές! Η ντροπή -και η απολογία- όλη δική σας (των δύο κομμάτων). Κι όλα αυτά απέναντι σε ένα λαό υπάκουο, όπως απέδειξε με τη στάση του τώρα με τα σκληρά μέτρα.

Τα κεριά που ανάψαμε τότε, δεν έπιασαν τόπο.

Σήμερα ο Έλληνας δεν ζει καλά παρά τον εύφορο τόπο και το πνεύμα που γέννησε.

Κι όποιος πει «δεν πάει άλλο» χαρακτηρίζεται «φασίστας», «ακροδεξιός», «ρατσιστής». Είναι όμως ρατσίστρια η κα Άννα Βαγενά που είπε ότι δεν μπορεί να βγει πλέον έξω από το σπίτι της στο κέντρο;

Τι φταίει ο νοικοκύρης που πήγαινε στην τράπεζα το πρωί και εκτελέστηκε; Δεν πληρώνει ο πολίτης τους φόρους του για να έχει και ασφάλεια;

Ποιος ζει σήμερα ελεύθερα; Ζει ο πολίτης; Ούτε εγώ ούτε εσείς δεν θα μπορούσαμε να πάμε κάπου μόνοι μας, χωρίς την ασφάλειά μας να μας συνοδεύει.

Θυμάμαι, παιδί, κοιμόμασταν στον κήπο το καλοκαίρι.. Μπορεί να γίνει αυτό σήμερα;

Θυμάμαι πριν χρόνια το νοσοκομείο Σωτηρία.. Ήταν νοσοκομείο για τη φυματίωση. Μετά η φυματίωση εξαλείφθηκε και έγινε νοσοκομείο γενικών παθήσεων. Σήμερα όμως το ένα τρίτο των λαθρομεταναστών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έχει φυματίωση!

Για το ισλαμικό τέμενος: δεν είμαστε εναντίον της εκτελέσεως των θρησκευτικών καθηκόντων, αλλοίμονο. Όχι όμως στην κατασκευή ενός ισλαμικού κέντρου που θα καταστήσει την Ελλάδα όμηρο του Ισλαμισμού με εξαγωγή ακραίων ισλαμικών φαινομένων.

Είδατε άλλωστε το πρόβλημα στη Θράκη στις τελευταίες εκλογές..

κ. Υπουργέ, σώστε την Ελλάδα, σώστε τον πολιτισμό, σώστε την κοινωνία, μας έχουν ζώσει τα φίδια της εγκληματικότητας και έχετε υποχρέωση να πράξετε για τη σωτηρία της κοινωνίας».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ