Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

18.5.11

Αθήνα 18 Μαΐου 2011
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Ιωάννη Ραγκούση
ΘΕΜΑ: ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΛΕΣΒΟΥ

Οι ερωτώντες βουλευτές Φώτης Κουβέλης Θανάσης Λεβέντης Νίκος Τσούκαλης Γρηγόρης Ψαριανός

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κα. Υπουργό
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: «Ημιτελές λόγω της γραφειοκρατίας το νέο κτίριο του Ειδικού Σχολείου Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ στον Δήμο Αργυρούπολης».

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

στην πρόταση νόμου «Ουσιαστική Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από το Ελληνικό Κράτος και Προώθηση της Διεθνούς Αναγνώρισής της»


Αθήνα, 18 Μαΐου 2011
"Γαλλικά" Αϊβαλιώτη προς ...Γερμανούς στην Βουλή: Να πάρουν θέση οι Γερμανοί βουλευτές που επισκέπτονται επίσημα την Ελλάδα για το πότε θα πληρώσει η Γερμανία τα 168 δις που μάς χρωστά από τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, τα άλλα από τις μίζες της SIEMENS και πότε επιτέλους θα δούμε αλληλεγγύη με την λαθρομετανάστευση.


Ερώτηση
Προς τους αξιότιμους Υπουργούς Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Θέμα: «Μετακίνηση-Μεταστέγαση ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΚ Λάρισας»

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κα Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΘΕΜΑ:Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υλοποιεί «πορίσματα» της κυβέρνησης της Ν.Δ και προωθεί τον αποχαρακτηρισμό του κλάδου των εργαζομένων στις καπνοβιομηχανίες από το βαρύ και ανθυγιεινό.

* ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ» *ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 18 Μαΐου 2011
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ»

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε Πρόταση Νόμου με θέμα την «Ουσιαστική Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από το Ελληνικό Κράτος και Προώθηση της Διεθνούς Αναγνώρισής της».

Επισυνάπτεται η Πρόταση Νόμου

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
-Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
-Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: «Απουσία της προληπτικής ιατρικής στα σχολεία της χώρας».
Ερώτηση προς τους Υπουργούς
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης
Θέμα: ανίχνευση ραδιενεργών υλικών στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης Θεσσαλονίκης

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ