Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

18.11.10

"Ακυρη η ψηφοφορία για το Βατοπέδι"

Θέμα ακύρωσης της διαδικασίας της ψηφοφορίας που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή επί του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, γεγονός που οδηγεί στη διαπίστωση ότι απερρίφθη το αίτημα για παραπομπή των τριών πρώην υπουργών, εγείρει η ΝΔ, χωρίς, πάντως, να προσδιορίζει, τι θα πράξει στη συνέχεια.

Ερώτηση Παν. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις από τη διοίκηση του ΟΤΕ που καταστρατηγούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες!

Προς τους κ. κ. Υπουργούς:
- Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης- Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Θέμα: Απαράδεκτες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις από τη διοίκηση του ΟΤΕ που καταστρατηγούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες!

Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τ.Κουράκη-Θέμα: Να αρθεί η σύμβαση αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

18-11-2010 
Ερώτηση
Προς την κ. Υπουργό
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: Να αρθεί η σύμβαση αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός


Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο προϋπολογισμός του 2011, (μαζί με τους προϋπολογισμούς ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών), καθώς και ο ισολογισμός-απολογισμός του οικονομικού έτους 2009.

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το 2011

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος παρέλαβε σήμερα από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον Προϋπολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2011, συνοδευόμενο από τον Απολογισμό και τον Ισολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2009.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ