Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

18.11.10

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το 2011

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος παρέλαβε σήμερα από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον Προϋπολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2011, συνοδευόμενο από τον Απολογισμό και τον Ισολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2009.



Για δεύτερη φορά φέτος, ο Προϋπολογισμός κατατέθηκε σε ψηφιακή μορφή.

Ο κ. Πετσάλνικος, παραλαμβάνοντας τον Προϋπολογισμό, ευχήθηκε την αποτελεσματική μείωση του ελλείμματος προς όφελος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Επισήμανε, επίσης, ότι η συζήτηση του Προϋπολογισμού διαχωρίζεται πλέον από τη συζήτηση του Απολογισμού και του Ισολογισμού.

Η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα συγκληθεί για την εξέταση του Προϋπολογισμού σε πρώτη συνεδρίαση την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου.

Η συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής θα αρχίσει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα με την καθιερωμένη ψηφοφορία.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ