Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

24.2.11

ΕΡΩΤΗΣΗ Ι. ΚΟΡΑΝΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ο ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ" ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2011
Ο Βουλευτής Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντής κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση και τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα με θέμα "Χωρίς ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο ο Στηβ Λάλας".
Το κείμενο της Ερώτησης του κ. Κοραντή έχει ως εξής:

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει στην υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι

Ερώτηση
Προς τον αξιότιμο Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Θέμα: «Με κουπόνια η Βοήθεια στο Σπίτι»

ΕΡΩΤΗΣΗ Α. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΗ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2011
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Α. Χρυσανθακόπουλος κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα την «Απογραφή Πληθυσμού και Ιδιοκτησιών στην Αλβανία τον ερχόμενο Απρίλη».
 

«Ανύπαρκτη η πολιτική καταπολέμησης του ντόπινγκ.» ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το τεράστιο πρόβλημα του ντόπινγκ που διαφθείρει τον αθλητισμό και την ελλιπέστατη πολιτική καταπολέμησής του ανέδειξε στη Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Ανατολάκης.
Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2011
Εισήγηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής σχετικά με την επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας
 

ΕΡΩΤΗΣΗ Φ.ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ-ALPHA BANK. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Γ. Παπακωνσταντίνου και Μ. Χρυσοχοϊδη κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σχετικά με τη διαφάνεια στις συναλλαγές του Χ.Α.Α. που αφορούσαν την ΕΘΝΙΚΗ και την ΑLPHA BANK ιδιαιτέρως την 18/02/11.

ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ «ΚΑΡΤΕΛ» ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Β’ Πειραιά, Παν. Λαφαζάνη προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών με θέμα τις κυβερνητικές «ευλογίες» στην πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για συγχώνευση με την Alpha Bank

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2011
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στη σημερινή παρέμβασή του κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής του νομοσχεδίου με θέμα την Καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής, τόνισε τα εξής:

Σας καταθέτω ως αναφορά την από 18/2/2011 επιστολή του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης καθώς το κείμενο διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δημ. Διαμ. Μεσαγρού, στα οποία εκφράζεται η αντίθεσή τους σχετικά με τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού με το Δημοτικό Σχολείο Παπάδου Λέσβου.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011
ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: Να μην συγχωνευθεί το Δημοτικό Σχολείο Μεσαγρού με το Δημοτικό Σχολείο Παπάδου Λέσβου

Σας καταθέτω ως αναφορά την από 18/2/2011 επιστολή φορέων της περιοχής της Ερεσού Λέσβου, στο οποίο εκφράζεται η αντίθεσή τους στην πιθανή συγχώνευση του Γυμνασίου Ερεσού με το Γυμνάσιο Αντίσσης.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: Να μην καταργηθεί το Γυμνάσιο Ερεσού

Σας καταθέτω ως αναφορά ψήφισμα των διδασκόντων του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, στο οποίο εκφράζεται η αντίθεσή τους σχετικά με τη ενοποίηση των δύο αυτών σχολείων.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: Να μην ενοποιηθούν το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Ο Βουλευτής ν. Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, με αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, θέτει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις περιοχές που εξυπηρετεί επιχειρησιακά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου, εξαιτίας της επιχειρούμενης κατάργησής του.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ
ΑΝΑΦΟΡA ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ