Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.2.13

Ομιλία του βουλευτή Λάρισας, Θωμά Ψύρρα, στην Επίκαιρη Επερώτηση της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τα έκτακτα μέτρα υποστήριξης των ανέργων. 

Μακροχρόνια άνεργοι και άνεργοι άνω των 55 ετών 

Το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Η παράταση της ανεργίας, πέρα από τις επιπτώσεις στην ψυχολογία και την υγεία τους, έχει ως συνέπεια και την αποειδίκευση μειώνοντας ακόμα περισσότερο την πιθανότητα να βρουν εργασία.

Ομιλία του βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρου Λυκούδη, στην επίκαιρη επερώτηση της ΔΗΜΑΡ για τους ανέργους.

 Ο εφιάλτης  μιας ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας της χώρας μας δείχνει να απομακρύνεται. Ωστόσο η αναγκαιότητα της  πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας παραμένει στο ακέραιο. Τώρα ίσως ακόμη περισσότερο. Και η υποχρέωσή μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να νοικοκυρέψουμε τα δημοσιονομικά μας, επίσης παραμένει στο ακέραιο.
Μπροστά μας σήμερα έχουμε δυο κυρίαρχους στόχους.

Ερώτηση του Β.Οικονόμου: Καταρρέει η Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση στη Σχολή Ικάρων



 
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Καταρρέει η Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση στη Σχολή Ικάρων

ΕΡΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: Έντονες αντιδράσεις από τα φιλοζωικά σωματεία για τον ορισμό των «επιθετικών ζώων» που τέθηκε σε διαβούλευση

Επίκαιρη Επερώτηση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη λήψη έκτακτων μέτρων υποστήριξης των ανέργων



Επίκαιρη Επερώτηση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη λήψη έκτακτων μέτρων υποστήριξης των ανέργων

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ