Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

17.4.13

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ

«ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ; Η ΜΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ»

Να επιτραπεί η πώληση τυροκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές Ζητά με τροπολογία του ο Λευτέρης Αυγενάκης

Αθήνα, 17 Απριλίου 2013
Να επιτραπεί η πώληση τυροκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές
Ζητά με τροπολογία του ο Λευτέρης Αυγενάκης
Να ανοίξει ο δρόμος για την πώληση τυροκομικών προϊόντων, σε συνέχεια παλαιοτέρων παρεμβάσεών του, επιδιώκει με τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο σχέδιο νόμου «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

«Προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα, ότι διαστρεβλώνει τις θέσεις του κόμματός τους. Ας διαβάσουν και ας δουν τι είπε ο πρόεδρός τους».



Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως ανταπάντηση στην απίθανη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Παρέμβαση Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις»



Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013


Παρέμβαση Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου  «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις»

Προτίθεστε να χορηγήσετε νέα παράταση για τη χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας έτσι ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στις δομές ψυχικής υγείας, καθώς και πάλι τους οφείλονται μισθοί 10 μηνών; Πώς θα διασφαλίζετε την ταχεία αποπληρωμή των οφειλών του Υπουργείου Υγείας στα ΝΠΙΔ Ψυχικής Υγείας ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία και η βιωσιμότητά τους και να μην επανέλθουμε στα φαινόμενα του παρελθόντος που προσβάλουν κάθε έννοια πολιτισμού στη χώρα μας; Πότε εκτιμάτε ότι θα καταβληθούν τα οφειλόμενα στις δομές αυτές; -Ο- ΕΡΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Υγείας

Θέμα: Οι ανεξόφλητες οφειλές του Υπουργείου Υγείας απειλούν την βιωσιμότητα των δομών ψυχικής υγείας.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ