Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

14.3.11

Άλλες 2 προτάσεις: 1) Πηγαίνετε στην Τράπεζα Ευρωπαϊκών Επενδύσεων και, αφού προηγουμένως έχετε αποτιμήσει μέσω ενός οίκου τουριστικά ακίνητα που αξίζουν 50 δις, πείτε: Σας τα δίνω με την προϋπόθεση εάν έχω σε 20 χρόνια τα λεφτά να σας τα δώσω, να μπορώ να τα πάρω πίσω. 2) Δημιουργήστε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο με αυτά τα ακίνητα που θέλετε να πουλήσετε για να μαζέψετε έτσι τα λεφτά. Όμως, αυτή η κυβέρνηση ό, τι είχε να δώσει στον τόπο το έδωσε. Μία υπηρεσία μπορείτε ακόμα να προσφέρετε στον τόπο: Να φύγετε!

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2011
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Παρεμβαίνοντας κατά τη σημερινή συζήτηση σχετικής επερώτησης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, τοποθετήθηκε αναφορικά με τον Τουρισμό ως εξής:

Συνεπώς, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί: 1. Για ποιο λόγο δεν συμπεριλήφθηκε στην παραπάνω ΚΥΑ η καλλιέργεια ακτινιδίου; 2. Είναι μέσα στις προθέσεις της Κυβέρνησης να επανορθώσει την αδικία που υφίστανται οι καλλιεργητές ακτινιδίου και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό; Ο Ερωτών Βουλευτής Αστέριος Γ. Ροντούλης

Ερώτηση
Προς τους αξιότιμους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: «Μεγάλη αδικία εις βάρος παραγωγών ακτινιδίων»

Οι επερωτώντες βουλευτές: Καρατζαφέρης Γεώργιος Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος Ανατολάκης Γεώργιος Αποστολάτος Βαΐτσης Βελόπουλος Κυριάκος Βορίδης Μαυρουδής Γεωργιάδης Σπυρίδων - Άδωνις Κολοκοτρώνης Άγγελος Κοραντής Ιωάννης Μαρκάκης Παύλος Παπανδρέου - Παπαδάκη Ουρανία Πλεύρης Αθανάσιος Πολατίδης Ηλίας Ροντούλης Αστέριος Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2011
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Κ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. κατατέθηκε Επίκαιρη Επερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα "Η Κάρτα του Πολίτη".
Το κείμενο της Επίκαιρης Επερώτησης της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

Οι ερωτώντες βουλευτές Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας Θοδωρής Δρίτσας Α΄ Πειραιά και Νησιών

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
- Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης - Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Η κυβερνητική πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ευνοεί τα κυκλώματα των διακινητών. νέο κρούσμα στην Λευκάδα.
 

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστο Παπουτσή ΘΕΜΑ: Ανισότητα κατά των γυναικών στη βαθμίδα Ταξιάρχου στις πρόσφατες κρίσεις στην Αστυνομία.

Γαληνός: ΌΧΙ στους αποκλεισμούς γυναικών στις κρίσεις της αστυνομίας

Τον πλήρη αποκλεισμό των γυναικών από τις ανώτερες θέσεις, κατά τις πρόσφατες κρίσεις στην αστυνομίας, καυτηρίασε με ερώτηση του στην Βουλή ο κ. Σπύρος Γαληνός τονίζοντας ότι ουσιαστικά έτσι στην πράξη δημιουργείται μία οροφή πάνω από την οποία δεν μπορούν πια να προαχθούν οι γυναίκες στην αστυνομία.

Χάνονται οι Σχολές Λαϊκής Επιμόρφωσης καθώς ουδείς είναι αρμόδιος στην Κυβέρνηση!!

Αθήνα, 14-03-2011

Χάνονται οι Σχολές Λαϊκής Επιμόρφωσης καθώς ουδείς είναι αρμόδιος στην Κυβέρνηση!!
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ