Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

18.3.10

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ "ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ"
Αθήνα, 18 Μαρτίου 2010

Το νέο νομοσχέδιο σέβεται τις αρχές της δικαιοσύνης, καθώς όλοι συνεισφέρουν ισότιμα, έχει αναδιανεμητικό χαρακτήρα, δεν επιβαρύνει τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα, είναι αποδοτικό, απλό και διαφανές, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Στη Βουλή το φορολογικό

Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αλλάζει κάθε πτυχή του συστήματος φορολογίας στη χώρα μας, πραγματοποιείται μια "μεγάλη επανάσταση" καθώς καταργούνται αναίτια προνόμια ολίγων σε βάρος των πολλών, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του φορολογικού νομοσχεδίου στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Ειδικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης των νομών Αχαΐας και Ηλείας
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Ο ερωτών Βουλευτής Δημήτρης Ανδρουλάκης


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: κ. Δημήτρη Ρέππα
Θέμα: Χώροι στάθμευσης στους σταθμούς μετρό της Δυτικής Αττικής

Ερώτηση Ροντούλη Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ.

Ερώτηση
Προς την αξιότιμη Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Θέμα: «Ανέγερση Νέας Πτέρυγας Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας».
 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ