Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.2.11

Συγκέντρωση δικαιολογητικών για την επιδότηση ελαιολάδου των ελαιοπαραγωγών στη Κέρκυρα από την Ένωση Συνεταιρισμών Αγρινίου, ενώ εκκρεμεί ο διεθνής διαγωνισμός για τον ανάδοχο του έργου.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς : Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Συγκέντρωση δικαιολογητικών για την επιδότηση ελαιολάδου των ελαιοπαραγωγών στη Κέρκυρα από την Ένωση Συνεταιρισμών Αγρινίου, ενώ εκκρεμεί ο διεθνής διαγωνισμός για τον ανάδοχο του έργου.

Υφυπουργείο Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας πρότεινε ο Ροντούλης στη Βουλή.

«Υφυπουργείο Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας πρότεινε ο Ροντούλης στη Βουλή.»
Τρείς καινοτόμες προτάσεις για το Ελληνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), κατέθεσε στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ