Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

23.3.10

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2006/123/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με τις υπηρεσίες στην εσωτερική αγορά και άλλες διατάξεις»

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2010
ΟΜΙΛΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Οι ερωτώντες βουλευτές: Κουράκης Τάσος Δρίτσας Θοδωρής Διώτη Ηρώ Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία

Ερώτηση
Προς τους κ.κ Υπουργούς
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Δίωξη μάρτυρα υπεράσπισης του φοιτητή στην υπόθεση της «Ζαρντινιέρας».

Την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης αδειών οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ζητούν με ερώτησή τους και αίτηση κατάθεσης εγγράφων (ΑΚΕ) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης και Φώτης Κουβέλης.

Αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης αδειών οπλοφορίας και οπλοχρησίας
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Οι ερωτώντες βουλευτές: Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία Κριτσωτάκης Μιχάλης Κουράκης Τάσος Λαφαζάνης Παναγιώτης Λεβέντης Θανάσης Μουλόπουλος Βασίλης

23/03/2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
-Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
-Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο ερωτών βουλευτής Φώτης Κουβέλης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
• Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
• Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
• Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Θέμα: Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2010
ΟΜΙΛΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ»

Κύρια σημεία της ομιλίας (πρωτολογία) του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα «το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης»

Αθήνα, 22.3.2010
Κύρια σημεία της ομιλίας (πρωτολογία) του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα «το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης» που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την πρόταση και το παράδειγμα του ΛΑ.Ο.Σ.: Αν, κύριε Πρόεδρε της Βουλής, σας λείψουν χρήματα από την προσπάθειά σα αυτή με το ταμείο για την απόσβεση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, να κρατήσετε στο διπλάσιο τα χρήματα από τη συνεισφορά-συμμετοχή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Εμείς πιστεύουμε ότι σε αυτή την κρίσιμη ώρα, πρώτοι οι πολιτικοί ταγοί πρέπει να δίνουν στο λαό το καλό παράδειγμα. Εγώ επέστρεψα ήδη το κρατικό αυτοκίνητο που μου είχε παραχωρηθεί. Άλλοι δαπανούν 1.700 ευρώ, κρατικά χρήματα, σε γεύματα..

Αθήνα, 22.3.2010
Κύρια σημεία της ομιλίας (δευτερολογία) του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα -το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης» που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ