Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

20.5.10

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΠΕ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2010

Στη χθεσινή συζήτηση επί των άρθρων της ολομέλειας της Βουλής αναφορικά με το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, αναφερόμενη στην πολύμηνη και δύσκολη διαδικασία για την τελική κατάθεση του νομοσχεδίου επεσήμανε ότι: "Νομοθετούμε για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της ελληνικής διοίκησης.

Ο Ερωτών Βουλευτής Σπύρος Γαληνός

Αθήνα 19 Μαΐου 2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Προβλήματα αλιέων Λήμνου από υπερβολική συγκέντρωση πλαγκτόν

Ροντούλης στη Βουλή: «Κάτω τα χέρια από το φούρνο της γειτονιάς»

Ροντούλης στη Βουλή: «Κάτω τα χέρια από το φούρνο της γειτονιάς»
«Ο ΛΑ.Ο.Σ. αντιτίθεται με σφοδρότητα στην ρύθμιση του Υπουργείου, αναφορικά με το ζήτημα του bake off. Θεωρούμε ότι, ο νόμος του 2007 ήταν ένας νόμος ισορροπημένος, που προήλθε μετά από μακροχρόνιες επαφές, διαβουλεύσεις, συζητήσεις με την ομοσπονδία αρτοποιών και νομίζω ότι, έγινε δεκτός και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, να αποκατασταθούν τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στην παραλία του Μοσχάτου, τα οποία καταστράφηκαν προκειμένου να εκτελεστούν έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Αθήνα, 20 Μαΐου 2010

1. Αποκατάσταση γηπέδων για τους μικρούς αθλητές του Πειραιά
2. Αύξηση τιμών σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους.
3. Κίνδυνος από ετοιμόρροπες πολυκατοικίες στην Δραπετσώνα.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ