Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

11.6.10

Στην Ολομέλεια το πόρισμα για το Βατοπέδι Τη Δευτέρα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και της λίμνης Βισθωνίδας. Η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία των βουλευτών της πλειοψηφίας.

Κατάθεση Σκανδαλίδη στην επιτροπή για τη Ζήμενς

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Κώστας Σκανδαλίδης, διέψευσε οποιαδήποτε ανάμειξη του ονόματός του με την υπόθεση του C4I και παράνομες πληρωμές, ύστερα από τη φημολογία και τα δημοσιεύματα για τα «non paper», που έστελνε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος παραμονές των ΚΥΣΕΑ, υπέρ του συστήματος, που εκπροσωπούσε η αμερικανική εταιρεία SAIC.

Τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια

Ερώτηση
Προς τον αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: «Τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια».

Καθυστερήσεις στην κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Τήνο

11 .06 2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ Υπουργούς
- Πολιτισμού και Τουρισμού
- Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Θέμα: Καθυστερήσεις στην κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Τήνο

Οι ερωτώντες βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας Α΄ Πειραιά & Νησιών Τάσος Κουράκης Α΄ Θεσσαλονίκης

11 .06 2010
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ Υπουργούς
- Πολιτισμού και Τουρισμού
- Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Θέμα: Θα αναστηλωθεί το υπό κατάρρευση Κάστρο της Μύρινας στη Λήμνο;

Κυρία Υπουργέ, το θέμα δεν είναι αν θα καταργηθούν τα τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης ή θα τα ονομάσετε δημοτικά ή θα τα κάνετε κάτι άλλο. Μία είναι η ουσία του προβλήματος: Πάρτε τους γεωπόνους και τους κτηνιάτρους από τα γραφεία και τις Νομαρχίες και στείλτε τους στο χωράφι. Ο αγρότης θέλει δίπλα του το γεωπόνο, ο κτηνοτρόφος θέλει τον κτηνίατρο, ο δασεργάτης θέλει το δασονόμο, ο αλιέας θέλει τον ιχθυολόγο. Εάν δε γίνει αυτό, δεν θα πετύχετε εσείς και θα αποτύχουμε όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια για να βγάλουμε από το τέλμα την οικονομία, για την οποία η αγροτική Ανάπτυξη είναι ένα από τα ισχυρότερα οχήματα. Δε χρειάζεται κτηνίατρος στα γραφεία. Ο κτηνίατρος να πάει στη στάνη, αυτό να πετύχετε. Να πάει στο χωράφι ο γεωπόνος. Να δώσουμε τον επιστήμονα σε εκείνον που έχει μεράκι και αγαπάει τη γη και τα ζώα. Τολμήστε το κα υπουργέ! Θα είναι κάτι το οποίο δεν έχει τολμήσει κανείς από το 1974 μέχρι σήμερα. Μπορείτε να το πετύχετε!»

Παρέμβαση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση επερώτησης με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη.

Σήμερα η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Βαρθολομαίου. Εορτάζει η «Κεφαλή» της Ορθοδοξίας, ο Παναγιότατος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης κ. κ. Βαρθολομαίος. Θα ήθελα από το βήμα αυτό να ευχηθώ στον Πατριάρχη μας υγεία, μακροημέρευση και να ορθοτομεί το Λόγο επ’ ωφελεία της Ορθοδοξίας, την οποία περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη σήμερα η δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Χρόνια Πολλά στον Πατριάρχη μας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη

Ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα «Αναποτελεσματικοί κυβερνητικοί χειρισμοί στο μέτωπο της Οικονομίας και κίνδυνος μη εκταμίευσης των επόμενων δόσεων των δανείων από το Μηχανισμό Στήριξης».

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ