Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

11.6.10

Κυρία Υπουργέ, το θέμα δεν είναι αν θα καταργηθούν τα τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης ή θα τα ονομάσετε δημοτικά ή θα τα κάνετε κάτι άλλο. Μία είναι η ουσία του προβλήματος: Πάρτε τους γεωπόνους και τους κτηνιάτρους από τα γραφεία και τις Νομαρχίες και στείλτε τους στο χωράφι. Ο αγρότης θέλει δίπλα του το γεωπόνο, ο κτηνοτρόφος θέλει τον κτηνίατρο, ο δασεργάτης θέλει το δασονόμο, ο αλιέας θέλει τον ιχθυολόγο. Εάν δε γίνει αυτό, δεν θα πετύχετε εσείς και θα αποτύχουμε όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια για να βγάλουμε από το τέλμα την οικονομία, για την οποία η αγροτική Ανάπτυξη είναι ένα από τα ισχυρότερα οχήματα. Δε χρειάζεται κτηνίατρος στα γραφεία. Ο κτηνίατρος να πάει στη στάνη, αυτό να πετύχετε. Να πάει στο χωράφι ο γεωπόνος. Να δώσουμε τον επιστήμονα σε εκείνον που έχει μεράκι και αγαπάει τη γη και τα ζώα. Τολμήστε το κα υπουργέ! Θα είναι κάτι το οποίο δεν έχει τολμήσει κανείς από το 1974 μέχρι σήμερα. Μπορείτε να το πετύχετε!»

Παρέμβαση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση επερώτησης με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη.




«Κυρία Υπουργέ, το θέμα δεν είναι αν θα καταργηθούν τα τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης ή θα τα ονομάσετε δημοτικά ή θα τα κάνετε κάτι άλλο. Μία είναι η ουσία του προβλήματος: Πάρτε τους γεωπόνους και τους κτηνιάτρους από τα γραφεία και τις Νομαρχίες και στείλτε τους στο χωράφι. Ο αγρότης θέλει δίπλα του το γεωπόνο, ο κτηνοτρόφος θέλει τον κτηνίατρο, ο δασεργάτης θέλει το δασονόμο, ο αλιέας θέλει τον ιχθυολόγο. Εάν δε γίνει αυτό, δεν θα πετύχετε εσείς και θα αποτύχουμε όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια για να βγάλουμε από το τέλμα την οικονομία, για την οποία η αγροτική Ανάπτυξη είναι ένα από τα ισχυρότερα οχήματα. Δε χρειάζεται κτηνίατρος στα γραφεία. Ο κτηνίατρος να πάει στη στάνη, αυτό να πετύχετε. Να πάει στο χωράφι ο γεωπόνος. Να δώσουμε τον επιστήμονα σε εκείνον που έχει μεράκι και αγαπάει τη γη και τα ζώα. Τολμήστε το κα υπουργέ! Θα είναι κάτι το οποίο δεν έχει τολμήσει κανείς από το 1974 μέχρι σήμερα. Μπορείτε να το πετύχετε!»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ