Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

11.10.12

Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος στην επίκαιρη ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου για τη συνεχιζόμενη περιβαλλοντική υποβάθμιση της Λίμνης Κορώνειας

Συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Μάρκου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής κ. Λιβιεράτο σχετικά με τη συνεχιζόμενη περιβαλλοντική υποβάθμιση της Λίμνης Κορώνειας, ενός από τους πλέον σημαντικούς υγροβιότοπους της Βόρειας Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Ερώτηση της βουλευτού Β' Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη για τη «διαιώνιση του καθεστώτος ατιμωρησίας των υπευθύνων θαλάσσιας ρύπανσης»

Για τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 γνωστοποιήθηκε ένα νέο σοβαρό περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης από ελαφριά πετρελαιοειδή στην περιοχή των εγκαταστάσεων της ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα σε έκταση 330 τετραγωνικών μέτρων.

Στον αέρα η μεταφορά των μαθητών (Επίκαιρη Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου)

Επίκαιρη ερώτηση για την εξεύρεση μόνιμης και όχι περιστασιακής λύσης στο μεγάλο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους στην Ανατολική Αττικής κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου.


Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με την άκαρπη προσπάθεια της κυβέρνησης να προμηθευτεί μαγνητικές αψίδες για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας τσιγάρων.

 

Προς: Υπουργό Οικονομικών



Ερώτηση βουλευτών της  ΔΗΜΑΡ με αφορμή την "παρέλαση" ένστολων στη λεωφόρο Αμαλίας.



 ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: Α) Εθνικής Άμυνας
Β) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Γ) Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
ΘΕΜΑ: «Ιδιότυπη παρέλαση ένστολων στην Πλατεία Συντάγματος»

Επίκαιρη ερώτηση του Σπύρου Λυκούδη για τα "τάγματα εθνοφυλακής"



Τάγματα εθνοφυλακής στο εσωτερικό της χώρας; Γιατί, κ. Υπουργέ;

Αυτό το ερώτημα διατυπώνει με Επίκαιρη Ερώτησή του ο Βουλευτής Επικρατείας και Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και ζητά να πληροφορηθεί ποιές ανάγκες υπηρετεί η επέκταση της λειτουργίας των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στο εσωτερικό της χώρας σε καιρό ειρήνης, από ποιους και με ποια κριτήρια στελεχώνονται, και τι είδους εξοπλισμό, αμυντικά και τεχνικά μέσα έχουν τα μέλη της εθνοφυλακής στην άμεση διάθεσή τους.

Ερώτηση του βουλευτή ΔΗΜΑΡ Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση αναφορικά με τις σοβαρότατες καταγγελίες συλληφθέντων για κακομεταχείρισή τους στη ΓΑΔΑ

 

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον κ. Υπουργό Προστασίας Πολίτη

ΘΕΜΑ: Καταγγελίες συλληφθέντων για κακομεταχείρισή τους στη ΓΑΔΑ





ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: Από το 2003 «προσπαθούν» οι κυβερνήσεις να προμηθευτούν 2 μηχανήματα για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας τσιγάρων! 

Οι ερωτώντες Βουλευτές: Μαρία Κανελλοπούλου Χρήστος Μαντάς Γιώργος Πάντζας Τάσος Κουράκης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ Παναγιώτα Δριτσέλη Τζένη Βαμβακά Γιάννης Αμανατίδης Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη Μαρία Τριανταφύλλου Θεανώ Φωτίου Μιχάλης Κριτσωτάκης Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου

11/10/12
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ. -Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και    Αθλητισμού,
                                  -Υπουργό Εσωτερικών  και
                                   -Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Μετακίνηση μαθητών σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ