Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

6.3.10

«Ο παράνομος τζόγος που γίνεται μέσω internet υπερβαίνει τα 2 δισ. Προτείνουμε να νομιμοποιηθεί μέσω του Ο.Π.Α.Π και των πρακτόρων του. Θα κερδίσετε και φόρο και υπεραξία». Αυτό ανέφερε μιλώντας από το Βήμα της Βουλής σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης κάνοντας πρόταση για τη φορολόγηση του ηλεκτρονικού τζόγου μέσω των πρακτορείων του Ο.Π.Α.Π.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ/Ν
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Πριν από λίγη ώρα, έκπληκτοι, ακούσαμε στη Βουλή ότι κάποιοι ξεκίνησαν τον πόλεμο. Αναρωτιέμαι: Ποιος κήρυξε το πόλεμο, ποιους εκπροσωπεί αυτός που τον κήρυξε και εναντίον ποιου κηρύχθηκε ο πόλεμος; Είναι αυτή στάση πολιτικού κόμματος που σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας; Ας μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούν. Δεν θα αφήσουν το κράτος να λειτουργήσει; Δεν θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους να πάνε στις υπηρεσίες τους και να εργαστούν; Καλούν, δηλαδή, τους Έλληνες σε κοινωνική εξέγερση; Και να επεκτείνω το ερώτημα. Αμφισβητούν το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης του Οκτώβρη; Αμφισβητούν το πολίτευμα της χώρας; Θέλουν η χώρα να αλλάξει πολίτευμα; Και αν ναι, τι είδους πολίτευμα θα προκύψει ως αποτέλεσμα αυτού του πολέμου; Μάθαμε όλοι έκπληκτοι ότι ο εκλεκτός συνάδελφος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, δέχθηκε επίθεση.

ΟΜΙΛΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ/Ν «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»
ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ