Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.4.11

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Θέμα: Έργα υποδομής και βελτίωσης του Οδικού Δικτύου Ανατολικού Πηλίου


Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς:
Οικονομικών
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Δικαιοσύνης
Θέμα: Βιολογικός καθαρισμός και αποχέτευση Σκάλας – Πόρου Κεφαλονιάς
Αθήνα 4 Απριλίου 2011
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

**ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα , 4 Απριλίου 2011

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του κατά τη σημερινή συζήτηση, της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα «Απαξίωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης», τόνισε τα εξής:

* Ο Παντελής Ασπραδάκης υπέρ του τοπικού Τύπου * 8 Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Παρέμβαση υπέρ του τοπικού Τύπου έκανε ο Βουλευτής Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παντελής Ασπραδάκης στην Υποεπιτροπή Αθλητισμού της Βουλής (παρουσία τόσο του Προέδρου όσο και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΠΑΠ) ζητώντας να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση των εφημερίδων της Περιφέρειας Αττικής, σε ότι αφορά τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του ΟΠΑΠ.
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ. Υπουργούς
-Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
-Πολιτισμού και Τουρισμού
Θέμα: "Πότε θα βγει το τελικό πόρισμα των επιθεωρητών Περιβάλλοντος για την ανέγερση των 516 βιλλών πολυτελείας από την εταιρεία «Πόρτο Καρράς ΑΕ» σε περιοχή της Χαλκιδικής αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και δασικών χαρακτηριστικών;"
4/04/2011
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό
• Πολιτισμού και Τουρισμού
Θέμα: Να μην κατεδαφιστεί, αλλά αντίθετα να χαρακτηριστεί ως «νεότερο μνημείο» το κτήριο των πρώην Αλευρόμυλων στη Ρόδο.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ) ΤΩΝ 27 ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 1.4.2011)

ΘΕΑ: ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Κ.Α.Π.)
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
και την κα Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
ΘΕΜΑ: Αναγκαία μέτρα και απαραίτητες πρωτοβουλίες μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες, ίσως, καταστροφές στην ανθρώπινη ιστορία: την πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα!

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ