Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

28.12.12

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με την απόδοση ποινικών ευθυνών αναφορικά με την παραποίηση της «λίστας Λαγκάρντ», δήλωσε:
«Είναι προφανές ότι πρέπει άμεσα να αναζητηθούν και οι ποινικές ευθύνες για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, τα ονόματα που αφαιρέθηκαν από την λίστα συνδέονται συγγενικά με τον πρώην Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Παρελήφθη από την Βουλή των Ελλήνων ο φάκελος που απεστάλη από το Υπ. Δικαιοσύνης σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Αμέσως ενημερώθηκαν τα κόμματα και με βάση τον Κανονισμό της Βουλής, υπάρχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του φακέλου ώστε να ενημερωθούν πλήρως.

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2012

Παρελήφθη από την Βουλή των Ελλήνων ο φάκελος που απεστάλη από το Υπ. Δικαιοσύνης σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.
Αμέσως ενημερώθηκαν τα κόμματα και με βάση τον Κανονισμό της Βουλής, υπάρχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του φακέλου ώστε να ενημερωθούν πλήρως.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ