Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.5.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Oι προτάσεις της κυβέρνησης, για την δήθεν διασφάλιση της διαφάνειας στο πόθεν έσχες των βουλευτών, είναι υποκριτικές και αφήνουν άθικτα όλα τα βασικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν τον ουσιαστικό έλεγχο του πόθεν έσχες.

Οι Ερωτώντες Βουλευτές 1. Γιώργος Καρασμάνης Βουλευτής Πέλλας 2. Μιχάλης Μπεκίρης Βουλευτής Αχαΐας 3. Κωνσταντίνος Παπασιώζος Βουλευτής Άρτας 4. Θεόφιλος Λεονταρίδης Βουλευτής Σερρών 5. Αλέξανδρος Κοντός Βουλευτής Ξάνθης 6. Σταύρος Καλογιάννης Βουλευτής Ιωαννίνων 7. Μιχάλης Γιαννάκης Βουλευτής Βοιωτίας 8. Δημήτριος Τσουμάνης Βουλευτής Πρέβεζας 9. Μιχάλης Χαλκίδης Βουλευτής Ημαθίας 10. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης Βουλευτής Χίου 11. Γεώργιος Κασαπίδης Βουλευτής Κοζάνης 12. Λευθέρης Αυγενάκης Βουλευτής Ηρακλείου 13. Μιχάλης Παπαδόπουλος Βουλευτής Κοζάνης 14. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος Βουλευτής Έβρου 15. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης Βουλευτής Φλώρινας 16. Ζήσης Τζηκαλάγιας Βουλευτής Καστοριάς 17. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Καβάλας 18. Κωνσταντίνος Κόλλιας Βουλευτής Κορινθίας 19. Θανάσης Δαβάκης Βουλευτής Λακωνίας 20. Ιωάννης Ανδριανός Βουλευτής Αργολίδος 21. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος Βουλευτής Πιερίας ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2010

Με την ευκαιρία του ασφαλιστικού που βρίσκεται στην επικαιρότητα ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ερώτηση που αφορά ειδικότερα στις αδικίες σε βάρος των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ. Την ερώτηση συνυπογράφουν άλλοι 20 συνάδελφοί του. Εάν προκύψουν νέα δεδομένα με την κατάθεση του νέου Ασφαλιστικού, ο Βουλευτής θα επανέλθει με νέες προτάσεις.

Όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισαν επί της αρχής και επιφυλάσσονται στην Ολομέλεια να λάβουν θέση επί των άρθρων.

Εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια και ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδριάσεις το βράδυ της Πέμπτης, 27 Μαΐου, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης με την γνωστή επωνυμία «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τις κ.κ. Υπουργούς
• Περιβάλλοντος Ενέργειας &Κλιματικής Αλλαγής
• Αγροτικής Ανάπτυξης
ΘΕΜΑ: Αποζημιώσεις εκτάσεων που χρησιμοποιούνται για εγκατάσταση ΑΠΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ]
ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Θεσμοθέτηση του αγροτικού ατυχήματος και ιατρούς εργασίας στις ΕΑΣ ζήτησε ο Ροντούλης στη Βουλή

«Τα αμιγώς αγροτικά νομοθετήματα που αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια των αγροτών σταματούν σε βασιλικά διατάγματα του 1924», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης.
 

Ο ερωτών βουλευτής Φώτης Κουβέλης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης .
ΘΕΜΑ: Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Δ/νσης Αλλοδαπών και Δ.Α.Ε.Μ. του δήμου Αθηναίων.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ