Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

23.3.10

Για την πρόταση και το παράδειγμα του ΛΑ.Ο.Σ.: Αν, κύριε Πρόεδρε της Βουλής, σας λείψουν χρήματα από την προσπάθειά σα αυτή με το ταμείο για την απόσβεση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, να κρατήσετε στο διπλάσιο τα χρήματα από τη συνεισφορά-συμμετοχή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Εμείς πιστεύουμε ότι σε αυτή την κρίσιμη ώρα, πρώτοι οι πολιτικοί ταγοί πρέπει να δίνουν στο λαό το καλό παράδειγμα. Εγώ επέστρεψα ήδη το κρατικό αυτοκίνητο που μου είχε παραχωρηθεί. Άλλοι δαπανούν 1.700 ευρώ, κρατικά χρήματα, σε γεύματα..

Αθήνα, 22.3.2010
Κύρια σημεία της ομιλίας (δευτερολογία) του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, κατά τη σημερινή συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα -το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης» που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Για την πρόταση και το παράδειγμα του ΛΑ.Ο.Σ.:

Αν, κύριε Πρόεδρε της Βουλής, σας λείψουν χρήματα από την προσπάθειά σα αυτή με το ταμείο για την απόσβεση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, να κρατήσετε στο διπλάσιο τα χρήματα από τη συνεισφορά-συμμετοχή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Εμείς πιστεύουμε ότι σε αυτή την κρίσιμη ώρα, πρώτοι οι πολιτικοί ταγοί πρέπει να δίνουν στο λαό το καλό παράδειγμα. Εγώ επέστρεψα ήδη το κρατικό αυτοκίνητο που μου είχε παραχωρηθεί. Άλλοι δαπανούν 1.700 ευρώ, κρατικά χρήματα, σε γεύματα..

Για τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε 11 φορές στο όνομά μου. Κλείσαν και τα ανθοπωλεία, αλλιώς θα του έστελνα λουλούδια! Όμως θέλω να τον ρωτήσω: Ισχύει η δήλωσή του ότι προτιμά το χάος, αρκεί να οδηγήσει σε μια αριστερή λύση; Επίσης, θα ‘θελα να του πω ότι έχει κάθε δικαίωμα να δηλώνει άθεος, όμως εγώ πιστεύω στο Θεό και στην Εκκλησία για την οποία ζητάω να υπάρξει, πρώτα απ’ όλα, διάλογος.

Για το δημόσιο χρέος:

Όλες οι χώρες έχουν δημόσιο χρέος. Μόνο η κομμουνιστική Κίνα δεν έχει, αλλά εκεί οι άνθρωποι ζουν με μία κούπα ρύζι την ημέρα. Αυτό το μοντέλο επιθυμεί το ΚΚΕ για την Ελλάδα; Οι άλλες που δεν έχουν είναι οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες. Ανήκουμε, λοιπόν κι εμείς στην «οικογένεια» των χωρών που ο ένας χρωστάει στον άλλον.

Για την ανάγκη επενδύσεων:

Η χώρα μπορεί να δανειστεί, αλλά τα θέμα είναι τι θα γίνει αύριο; Απαιτούνται επενδύσεις! Βγάλτε από το συρτάρι όσες εκκρεμούν και πατάξτε τη γραφειοκρατία!

Για τις φρεγάτες:

Η Ελλάδα πρέπει να τις πάρει απαραιτήτως! Όχι όμως και αυτές στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατ αποκλειστικότητα!

Για τη στάση της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων:

Δεν άκουσα κουβέντα από τον αρχηγό της ΝΔ για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα. Μιλήστε! Πάρτε θέση! Γιατί κρατάτε «μεσοβέζικη» στάση;

Για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους:

300.000 αγρότες βρίσκονται σήμερα στο ναδίρ της ζωής τους, «αποκλεισμένοι»! Παράλληλα, σήμερα η Ελλάδα ξοδεύει για εισαγωγές γάλακτος και κρέατος περισσότερα χρήματα απ΄ όσα για πετρέλαιο! Είναι δυνατόν; Σας προτείνω: δώστε μία κατσίκα και μία αγελάδα σε κάθε αγρότη! Όλα αυτά είναι που διογκώνουν το έλλειμμα, γι’ αυτό όπου βρίσκουμε στρόφιγγες ανοιχτές, να τις κλείνουμε!
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ