Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

30.7.10

«Η άκρη του υπόγειου νήματος που συνδέει τις συμπεριφορές της εταιρείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Νέα Δημοκρατία Α.Ε.

Αποκαλύψεις Ροντούλη στη Βουλή για τα οικονομικά των κομμάτων
Εμπλέκεται και η ΑΤΕ



«Η άκρη του υπόγειου νήματος που συνδέει τις συμπεριφορές της εταιρείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Νέα Δημοκρατία Α.Ε., βρίσκεται στην πτώχευση των δύο κομμάτων εξουσίας, που ενώ δεν μπορούν να βάλουν τάξη στα οικονομικά τους προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες, ότι μπορούν να βάλουν τάξη στα οικονομικά της χώρας», τόνισε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης.
«Τα έσοδα που θα είχαν, τόσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και η Ν.Δ., από τις επιχορηγήσεις του κρατικού Προϋπολογισμού τα έχουν πάρει ήδη από τις τράπεζες υπό μορφή δανείων ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ, ενεχυριάζοντας την επιχορήγηση μέχρι το 2016. Επί της ουσίας, συνομολογούν ότι... έχουν «πτωχεύσει», ενώ με την εναλλακτική επιλογή του δανεισμού –πολλών εκατομμυρίων ευρώ– ως τρόπου «επιβίωσης», αντί της μείωσης των λειτουργικών δαπανών τους, αυτό που κάνουν είναι να δίνουν το κακό παράδειγμα.» επεσήμανε ο Λαρισαίος βουλευτής, και συνέχισε:
«Από τα 235 εκ. ευρώ της οφειλής των δύο κομμάτων εξουσίας προς τις τράπεζες, τα 202 εκ. ευρώ είναι οφειλή προς την Αγροτική Τράπεζα. Και το ερώτημα είναι εύλογο. Η πρόταση που έγινε από Τράπεζα ιδιωτικών συμφερόντων, για εξαγορά της ΑΤΕ, έχει σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές των δύο κομμάτων εξουσίας; Διότι, εάν τελεσφορήσει η εξαγορά, θα περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη της ΑΤΕ όχι μόνο η αγροτική γη που κατά 60% είναι υποθηκευμένη αλλά και τα δάνεια των κομμάτων που έχουν πάρει κατά συντριπτική πλειοψηφία από την Αγροτική Τράπεζα. Τι ύποπτα παιχνίδια παίζονται εδώ; Να μας εξηγήσουν αυτοί που προωθούν τέτοιου είδους σενάρια από την πλευρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλλά να μας εξηγήσει και η Νέα Δημοκρατία που το οικονομικό της επιτελείο βγήκε φόρα παρτίδα από την πρώτη ημέρα ως υπέρμαχο της εξαγοράς, για να τα μαζέψει βέβαια στη συνέχεια βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ